U BLAGDANSKOM RASPOLOŽENJU

Njezina kolekcija kaputa izaziva zavist: Melania Trump zablistala u efektnom modelu s paprenom cijenom

24.11.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Iako se nakon suprugova poraza na predsjedničkim izborima rijetko pojavljivala u javnosti, uskoro bivša prva dama Amerike dokazala je da ju i ove godine krasi blagdanski duh. Ispred Bijele kuće dočekala je božićno drvce visoko pet metara, a koje će ukrašavati takozvanu Plavu sobu predsjedničke rezidencije u Washingtonu, kao i uvijek pomno dotjerana

Na funkciji prve dame Amerike Melaniju će uskoro zamijeniti 69-godišnja Jill Biden, a atraktivna Slovenka ni u posljednjim danima svoje vladavine u Bijeloj kući ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o kreiranju besprijekornih modnih izdanja.

Kao i nebrojeno puta do sada, za svečani doček božićnog drvca koje će ukrašavati Bijelu kuću angažirala je svog dugogodišnjeg stilista i modnog dizajnera Hervea Pierrea.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što ju je prošle godine za isto događanje odjenuo u efektan i skupocjen kaput s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabbana ove godine Pierre se uz Melaniju odlučio za podjednako upečatljiv kaput s potpisom modnog brenda Balenciaga.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Predimenzioniranog kroja i s prepoznatljivim uzorkom pepita, koji je krasio i ovratnik u formi šala, spomenuti kaput predstavljen je u proljetnoj kolekciji brenda iz 2018. godine, a na pojedinim stranicama njegova cijena danas iznosi nešto manje od 24 tisuće kuna.

Tričetvrt rukave kaputa, koji je nosila u službi haljine, Melania je naglasila crnim modelom visokih kožnih rukavica dok je od omiljenih salonki ovoga puta odustala u prilog visokih čizama do koljena, za koje je zaslužan poznati dizajner obuće Christian Louboutin.