NAKON PORAZA

Suzdržani i smrknuti Melania i Donald Trump prvi put u javnosti nakon izbora

12.11.2020 u 15:51

Bionic
Reading

Nakon poraza na predsjedničkim izborima Donald Trump mnogo se puta oglasio na Twitteru, bunio protiv rezultata i propitivao cijeli izborni proces, no nekoliko dana nije se pojavljivao u javnosti, a sada je smrknuta lica sa suprugom Melanijom obavio još jednu svoju dužnost

Melania i Donald Trump pojavili su se vidno neraspoloženi na polaganju vijenaca svim veteranima Drugog svjetskog rata. Udaljeni nekoliko metara jedan od drugoga, prva dama i predsjednik, koji u siječnju predaje svoju palicu protukandidatu Joeu Bidenu, i ovoga puta nisu imali previše doticaja i emocija u svom odnosu.

Melania ja za ovaj kišni dan odabrala prikladno tmurno izdanje, sivi kaput od tvida u klasičnom kroju od kojeg ne odustaje, a koji prati njezinu skladnu liniju tijela.

Frizura i šminka bili su, kao i uvijek, savršeni, ali njezin izraz lica sve je rekao. Već nekoliko dana nagađa se da gospođa Trump s nestrpljenjem čeka odlazak iz Bijele kuće.

Dvije bivše pomoćnica prve dame, Stephanie Wolkoff i Omarosa Manigault Newman tvrde da Melania već pregovara 'poslijebračni' ugovor kojim bi njezin sin Barron dobio pripadajući udio Trumpovog bogatstva te da je razvod braka gotovo sigurno na pomolu.