JILL BIDEN

Melaniju Trump tek treba zamijeniti u ulozi prve dame, a već uživa veliki modni utjecaj

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 11.11.2020 15:56
  • Objavljeno 11.11.2020 u 15:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Harnik / AFP / Profimedia

Iako novom prvom damom Amerike tek treba biti službeno proglašena, 69-godišnja Jill Biden već sada se može pohvaliti velikim utjecajem koji ima na modne potrošače diljem svijeta

Poput dama s kraljevskih dvora čije brojne odjevne kombinacije brzinom svjetlosti uspijevaju nestati s polica trgovina, isto je ovih dana pošlo za rukom novoj prvoj dami Amerike, Jill Biden.

Ova 69- godišnja nasljednica Melanije Trump, kada je njezin suprug držao pobjednički govor u Wilmingtonu u Delawareu, imala se priliku ugledati u haljini s potpisom brenda Oscar de la Renta a koja je, kako izvještavaju svjetski mediji, rasprodana u svega nekoliko sati.

  • +3

Jill Biden

Izvor: Profimedia / Autor: PAT BENIC / UPI / Profimedia

Spomenuta haljina, čija je originalna cijena iznosila 5690 dolara, nakon što je u njoj viđena Jill Biden uspjela se u potpunosti rasprodati na outlet stranici 'The Outnet' po cijeni od 1707 dolara, odnosno 11 tisuća kuna.

Polaskani što se za pobjednički govor supruga odlučila za njihovu haljinu, vodstvo brenda Oscar de la Renta objavilo je fotografiju na kojoj kreatori dovršavaju prilagođavanje haljine kako bi savršeno odgovarala novoj prvoj dami Amerike. Ponoćno plava haljinu drapirana kroja krase vezeni cvjetni detalji, a u modnoj kući proglasili su ju znakom nade.

Odabir brenda u čijoj će se kreaciji pojaviti u tom važnom trenutku šalje i političku poruku jer su haljinu kreirali Fernando Garcia i Laura Kim, koji su oboje emigrirali u SAD i učili od Oscara de la Rente, koji je i sam bio emigrant iz Dominikanske Republike. Jill Biden je obećala da će u Bijeloj kući prezentirati 'svakodnevnu' modu, što će biti veliki odmak od stila Melanije Trump.