MODNI KLASIK

Nije ni čudo da je mala crna haljina omiljeni izbor Melanije Trump kad joj ovako dobro pristaje

22.02.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Melania Trump pridružila se suprugu na proslavi mjeseca posvećenog nacionalnoj povijesti Afroamerikanaca koja se obilježava svake godine u ovo vrijeme. Baš kao i godinu ranije, prva dama je zablistala u crnom od glave do pete

Prva dama Melania Trump i predsjednik Donald Trump organizirali su prijem u Bijeloj kući povodom proslave nacionalne povijesti Afroamerikanaca. Dok je predsjednik održao govor za uzvanike u Istočnoj sobi Bijele kuće, prva dama plijenila je pažnju mirno stajajući po strani.

Da odjećom šalju željenu poruku i ostavljaju određeni dojam u javnosti, predsjednik i prva dama još jednom su potvrdili, odabravši gotovo identične stajlinge kao na prošlogodišnjem prijemu. Predsjednik Trump tada je nosio crno odijelo i bijelu košulju u kombinaciji s prugastom crveno-bijelom kravatom, a ove se godine odlučio za jednobojnu kravatu u crvenoj boji.

Melania je prije godinu dana na istom događanju nosila elegantni crni kombinezon, a ovog puta se odlučila za jednako elegantnu malu crnu haljinu. Koktel haljina bez rukava laskavog pencil kroja 48-godišnjoj Slovenki je pristajala kao salivena, istaknuvši dodatno njezinu dugu i vitku figuru.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Omiljeni odabir slavne Coco Chanel - mala crna haljina do današnjeg je dana ostala bezvremenski modni klasik s kojim je nemoguće pogriješiti, što lijepa prva dama itekako zna, stoga često za razne prigode odabire upravo crne haljine sličnog kroja, koje na najbolji mogući način komplementiraju njezine atribute.

  • +6
Modni klasik Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crna haljina vizualno sužava i izdužuje figuru te djeluje profinjeno, otmjeno i nenametljivo, i upravo zato je omiljnei izbor brojnih žena. Pitate li modne stručnjake koji to odjevni komad svaka žena mora imati u ormaru, svi do jednog reći će vam - malu crnu haljinu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN