TOČKASTO IZDANJE

Ni Melania Trump ne može odoljeti uzorku koji ne silazi s modnog trona

26.06.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Iako je u posljednjih nekoliko mjeseci ograničila svoje javne angažmane usred vladajuće pandemije koronavirusa, 50- godišnja američka prva dama Melania Trump ipak je odlučila odati poštovanje veteranima Korejskog rata u Washingtonu

U povodu obilježavanja 70. obljetnice Korejskog rata, atraktivna Slovenka sa suprugom Donaldom Trumpom sudjelovala je na svečanoj ceremoniji polaganja vijenaca ispred spomen-obilježja posvećenog vojnim žrtvama i veteranima Korejskog rata u Washingtonu.

Uvijek besprijekorno dotjerana, zbog čega je uspjela osigurati titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama, Melania Trump navedenim je povodom svoje formalno izdanje kreirala zanimljivim modelom crne košulja-haljina ukrašene bezvremenskim uzorkom točkica.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spomenuta haljina, podebljana trakom u formi mašne koja je naglašavala struk, djelo je njujorškog brenda Rosetta Getty osnovanog 2015. godine, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od dvije tisuće kuna.

Svoje elegantno izdanje u znaku bezvremenskog, točkastog uzorka koji i ove sezone uvjerljivo dominira modnom scenom, Melania je tradicionalno začinila omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice - ovoga puta odlučivši se za bijeli model s potpisom svog omiljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.

  • +22
Haljine na točkice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije