MODNI FAVORITI

Haljine na točkice i ove su sezone 'must have', a mi smo se bacili u potragu za najljepšim modelima na sniženju

19.06.2020 u 20:40

Bionic
Reading

Vječni print točkica ponovno šarmira! Modni vizionari uvrstili su točkice u svoje kolekcije i to u formi haljina koje ne prestaju osvajati trendseterice, a iste su u svoju ponudu uvrstili i brojni high street brendovi. Trgovine vrve ovim neodoljivim haljinama, a aktualna sniženja su idealna prilika da se i vi počastite jednim točkastim modelom koji vas neće iznevjeriti ni u jednoj prilici

I ove su godine točkice viđene na modnim revijama istaknutih modnih kuća poput Altuzzare, Caroline Herrere, Marca Jacobsa ili Michaela Korsa, a trend su pratili i popularni high street brendovi Mango, Topshop, Zara, H&M, Asos i brojni drugi.

Šarmu vječitih točkica zbilja je teško odoljeti, a mnoge slavne fashionistice ovoga su proljeća spremno uskočile u komade s ovim trendi uzorkom koji ravnopravno konkurira animal uzorku, cvjetićima ili prugicama.

Neodoljive točkice simbol su mladenačke elegancije, a super je stvar to da se i najležerniji komadi za svakodnevno nošenje uz pomoć točkica lako transformiraju u efektne komade odjeće koji izgledaju totalno chic, pa čak i skupocjeno.

Ako ste u potrazi za savršenom ljetnom haljinom, sigurno nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za neku točkastu kreaciju jer je idealna za mnoge prigode - od šetnje po gradu, kave s prijateljicama pa do večernjeg izlaska ili svečanih prigoda.

Mi smo se bacili u potragu za najljepšim high street haljinama na točkice koje vam neće isprazniti novčanik, a pritom su trenutno i na sniženju. Zavirite u galeriju i pronađite model koji najviše odgovara vašem stilu.

  • +22
Haljine na točkice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije