PROMO

Nezaboravni ljetni praznici u hotelima Olympia & Olympia Sky u Vodicama

05.06.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Školska godina je pri kraju - pravo je vrijeme za planiranje ljetnog odmora. I ove godine, najbolja ponuda čeka vas u srcu Dalmacije! Kako biste nesmetano uživali na moru, hoteli Olympia skrojili su posebnu ljetnu ponudu koja će vam pomoći da se odmaknete od svakodnevice i svoju obiteljsku oazu mira pronađete na vodičkoj obali!

Ljeti na našoj obali sve buja od života. Održavaju se brojni festivali, među kojima i poznati šibenski Međunarodni dječji festival, pa koncerti, bogata gastro ponuda, izleti, animacijski programi za cijelu obitelj… Takva je ponuda savršena prilika za stvaranje novih obiteljskih uspomena i upijanje morskog okruženja.

Vjerujemo kako smo vas s ovih nekoliko rečenica ubacili u pravi mediteranski trans. Uz sva navedena događanja ljeto u Dalmaciji istinski živi onu staru dalmatinsku - 'pomalo'! Kako biste i vi živjeli pomalo, istovremeno uživajući u blagodatima morskog odmora na Jadranu, upoznajte se s posebnom ljetnom ponudom s juga Lijepe naše.

Čari odmora u hotelima Olympia

Odmaknite se od svakodnevice, uživajte u ljetu i začinite svoj život nezaboravnim odmorom na Jadranu! Hoteli Olympia u Vodicama vaša su mirna oaza i savršeno mjesto za ljetni obiteljski odmor! Nude vam neograničeno uživanje u Spa & Relax zoni, unutarnjem i vanjskim bazenima te pravi hedonistički raj za vaše nepce. U sklopu ove posebne ponude, čeka vas bogati animacijski program i kreativne radionice za djecu i odrasle.

Hoteli Olympia Vodice Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Posebna ponuda 'Ljetni praznici na moru' (Hotel Olympia 22.6. - 9.7. /Hotel Olympia Sky 23.6. - 9.7.) uključuje:

  • Smještaj u odabranom tipu sobe
  • Bogati buffet doručak i večera s dalmatinskim specijalitetima
  • Posebno kreirani buffet menu za djecu
  • Neograničeno korištenje Spa & Relax zone
  • Neograničeno korištenje grijanog unutarnjeg bazena i vanjskih bazena
  • Neograničeno korištenje fitness centra
  • Bogati animacijski program i kreativne radionice za djecu i odrasle
  • Game Room (PS5 konzole) & Igraonica
  • Besplatan boravak za dijete do 7 godina
  • Cijena takvog paketa već od 193 EUR po danu!

Sadržaji hotela Olympia

U hotelima Olympia pobrinuli su se da imate sve potrebno, nadohvat ruke. Hoteli svojim jedinstvenim dizajnom koriste prirodne elemente kako bi vam pružili romantičan morski ugođaj i okružili vas predivnim pogledom na vodički arhipelag. Boravak ovdje probudit će vam sva osjetila - od pogleda koji će vas ostaviti bez daha preko ukusnih dalmatinskih specijaliteta do opuštajućih tretmana u Wellness & Spa centru.

Restorani i barovi

Hrana nije samo fizička potreba - u ovim hotelima to je jedinstveno iskustvo. Jelovnik je sastavljen s velikom ljubavlju i poštovanjem prema Dalmaciji. Namirnice su svježe dostavljene i organski uzgojene. Restorani Garden i Olympia mjesta su gdje možete uživati u buffet doručku i večeri, a na 10. katu hotela Olympia Sky smjestio se à la carte restoran SKY. Osim gastronomskog užitka, ovaj restoran pružit će vam najbolji pogled na Vodice koji seže do Kornata!

U sklopu hotela nalazi se nekoliko barova - Aperitiv, Lobby i Aria. Aperitiv i Lobby bar elegantno su uređeni prostori u samom predvorju hotela. Idealna su mjesta gdje se može provesti vrijeme u ugodnom razgovoru. Na devetom katu hotela Olympia Sky, pak, nalazi se rooftop bar Aria - nezaobilazno mjesto za uživanje u ukusnim koktelima i infinity bazenu!

Wellness i spa oaza

Wellness&Spa centar oaza je mira koja će vas uvesti u pravi hedonistički raj. Nudi pomno odabran wellness program prilagođen svim vašim potrebama. Na vama je samo da se prepustite u sigurne ruke djelatnika Wellness centra, a oni će se pobrinuti za sve ostalo!

Wellness program uključuje:

  • Masaže
  • Tretmani tijela i ljepote
  • Unutarnji grijani bazen
  • Finska sauna
  • Jacuzzi
  • Teretana

Sadržaji za djecu

Sadržaji za djecu posebno su bogati. U hotelu se nalazi prostrana dječja igraonica 'Perla' smještena u hotelu Olympia Sky i dostupna gostima oba hotela. Pruža mnoštvo zabavnih aktivnosti za najmlađe goste! Opremljena je igračkama za različite uzraste, društvenim igrama, PS5 konzolom.

Osim igraonice, u sklopu posebne ljetne ponude dostupan je i dodatni dječji program, poput škole plivanja za djecu od 5 do 12 godina, u trajanju od 3 do 7 dana, te radionice robotike za djecu od 7 do 11 godina.

Obitelji s djecom ne bi trebale propustiti ni 63. izdanje Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koji će se održati od 24. lipnja do 8. srpnja na više od 40 lokacija na području Grada Šibenika i okolice. Posjetitelje festivala očekuje više od 130 programa iz svijeta kazališta, likovne i literarne umjetnosti, filma, radioničkog programa i raznih sportskih aktivnosti. Cilj festivala je međukulturalni dijalog što ove godine na scenu dovodi mnoga domaća i inozemna kazališta - njih čak 20 i to iz raznih europskih zemalja pa sve do Vijetnama. Sve informacije o detaljnom programu biti će objavljene na službenoj stranici festivala.

Sportski sadržaji

A ako nakon opuštajućeg boravka na bazenu ili u wellnessu žudite za aktivnim odmorom i sportskim sadržajima, hoteli Olympia savršeno su mjesto za ljubitelje aktivnog i pasivnog odmora!

Na vanjskom dijelu hotela nalaze se četiri bazena otvorenog tipa. Posebna pažnja stavljena je na one najmlađe te je jedan vanjski bazen s toboganom posebno prilagođen za avanture vaših mališana. Tu su još teniski tereni i tereni za padel koje možete koristiti u paru ili ekipno. U neposrednoj blizini, možete uživati u jedrenju, ronjenju ili pak bicikliranju. Upravo su razvijene biciklističke staze unazad nekoliko godina postale simbol Vodica.

Istražite Vodice i okolicu

Vodice su s razlogom, među stranim i domaćim gostima, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Jadranu, stoga svakako vrijedi istražiti i samo mjesto i njegovu okolicu. Iako male, Vodice nude mnoštvo sadržaja koji će obogatiti vaš boravak.

Prošetajte uskim vodičkim ulicama i uživajte u neodoljivom šarmu ovog malog dalmatinskog mjesta. Opustite se na predivnim plažama i otkrijte bajkovite otoke - Prvić i Zlarin prvi su susjedi koje vrijedi posjetiti! Nadalje, na vašoj listi neka se nađu i nacionalni parkovi Krka i Kornati - prirodni biseri ovog kraja koji će vam pokazati nevjerojatnu snagu prirode i čija će vas ljepota, bez sumnje, hipnotizirati.

Svega desetak kilometara od Vodica nalazi se jedan od najljepših gradova na obali - Šibenik. Osim po predivnoj prirodi, poznat je i po svojim kulturno-povijesnim znamenitostima koje morate posjetiti. Uživajte na jednoj od četiri poznate tvrđave, ne propustite posjetiti katedralu Svetog Jakova i tvrđavu Svetog Nikole - spomenike s UNESCO-ovog popisa svjetske kulturne baštine.

Ljubitelji autohtonih lokalnih proizvoda, pak, mogu se uputiti na neku od vinskih tura, obići prekrasne povijesne maslinike i otkriti čaroban svijet mirisa i okusa Dalmacije.

Što god da odaberete, ostat će zauvijek u vašem sjećanju kao podsjetnik na nezaboravni ljetni odmor na Jadranu! Ponudu hotela Olympia možete detaljnije upoznati na službenim stranicama.