PROMO

Četiri ideje za proslavu Dana žena u Vodicama

23.02.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Ništa ne može prigušiti svjetlost koja sjaji iznutra, zapisala je jednom Maya Angelou. Skorašnji Dan žena, 8. ožujka, pravo je vrijeme da proslavite svoja mala i velika postignuća!

Kako biste to učinile i ove godine, u nastavku donosimo četiri ideje za proslavu Dana žena koje vas neće razočarati. Krenimo!

Odvoji vrijeme za sebe

Kada si zadnji put u miru uživala u svojih pola sata?

Ne brini, nisi jedina kojoj je teško odvojiti vrijeme za sebe. Užurbana svakodnevica, brojne obaveza i brige ostavljaju traga na svima nama. Nekad se čini da vremena nema. No, ponekad je samo potrebno uzeti pauzu.

Najljepši dar koji možeš sama sebi dati povodom Dana žena je upravo vrijeme! Zato, odvoji barem nekoliko sati u ožujku koje ćeš potrošiti samo na sebe. Pročitaj dobru knjigu, otiđi u šetnju ili se ušuškaj u krevet uz omiljenu seriju. Vjeruj nam, preporodit ćeš se!

Opusti se na SPA tretmanu s prijateljicama

Lagana masaža, tretman lica, brčkanje u jacuzziju i opuštanje u sauni... Sve to u društvu najboljih prijateljica. Zvuči dobro?

Vjerujemo kako svaka žena zaslužuje barem jedan ovakav vikend u godini. Vikend kada se može opustiti i zablistati!

Priliku za vikend iz snova pronašli smo u hotelima Olympia i Olympia Sky.

Posebno skrojen paket povodom Dana žena pruža ti nezaboravno iskustvo u najluksuznijem hotelu na Jadranu i priliku da guštaš bez grižnje savjesti! Zato, povuci prijateljicu za ruku i dopustite da vas Olympia razmazi!

Počasti se omiljenim jelom

Dobra hrana budi sva osjetila i poboljšava raspoloženje. Istraživanja su pokazala da određene namirnice poput školjke, kamenice, hobotnice povećavaju razinu serotonina - hormona sreće.

Nije tajna da duševno blagostanje ovisi o hrani. Skuhaj nešto za dušu ili otiđi u omiljeni restoran gdje ćeš uživati u kuhanju drugih!

Raspleši se

Šećer na kraju - što je slavlje bez plesa? Dan žena ne bi trebao proći bez dobre glazbe i prilike za ubojiti outfit!

Jedna takva prilika čeka vas na koncertu Sandija Cenova 11. 3. u Night Clubu Olympia. Miljenik ženske publike dolazi u Vodice gdje će te zabaviti svojim najljepšim pjesmama. Pripremi plesne cipelice i pridruži nam se na koncertu za pamćenje!

Ne zaboravi - svaki dan je Dan žena i nova prilika da proslaviš sebe i svoja postignuća! Želimo ti da Dan žena provedeš na najljepši mogući način - da odmoriš dušu i tijelo!