MJESEČNI HOROSKOP

Za Bikove u vezi ovo će biti spokojan rujan; Lavovi će biti zaljubljivi, Djevice zadovoljne financijskom situacijom, a Ribama bi se tvrdoglavost mogla obiti o glavu

01.09.2020 u 06:44

Bionic
Reading

Blizanci će imati nasušnu potrebu za intenzivnim društvenim životom, a njihova će se buntovnost nekom svidjeti, a nekog iritirati. Strah od konkurencije na poslu Rakove će učiniti agresivnima. Lavovi će biti zaljubljivi i poduzetni, a visoka energija i izdržljivost omogućit će im da usklade ljubavne akcije s profesionalnim obavezama. Rakovima predstoji mjesec bez većih ljubavnih previranja, a i Vage mogu biti mirne jer povremene trzavice i verbalni okršaji ipak neće unijeti trajniji nemir u vezu. Djevice će biti dorasle zadacima koji im budu povjereni, a novčana kretanja bit će pozitivna. Ribe će naprečac donositi odluke i tvrdoglavo ih pokušavati provesti u djelo

Zahvaljujući ulasku Venere u Lava, za Ovnove promjena nabolje nastupa 7. rujna ili ubrzo potom. Ovisno o statusu, razriješit će nesporazum s voljenim, obnoviti staru romansu ili napraviti velike korake naprijed u zavođenju. Savjetuje im se da suspregnu strast prema raspravama i nametanju ideja, najbolje je šutjeti i raditi. Krajem mjeseca prijeti opasnost od bolesti i ozljeda.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Barbara Kolar je Ovan, rođena je 18. travnja 1970. Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Bikovima će osoba s kojom su ih upoznali zajednički prijatelji početi zauzimati sve važnije mjesto u srcu, no što više budu komunicirali, to će na površinu izbijati razlike, a ne sličnosti. Povremeno će gubiti nadu u povoljan razvoj ovog odnosa. Bikovi u vezi provest će spokojniji rujan. Za zadatke koji zahtijevaju pažljivu analizu, preciznost i koncentraciju morat će se osamiti ili mentalno isključiti.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Dietsch - Pool Via Cnp / Zuma Press / Profimedia

Blizanci će imati nasušnu potrebu za intenzivnim društvenim životom, no ograničenim zbog epidemije. Njihova će se buntovnost nekom svidjeti, a nekog iritirati. Unatoč podršci nekog tko ih simpatizira, na poslovnom planu neće postići željene ciljeve preko noći. Mogući su povremeni zastoji i nečije odbijanje, nakon čega će uslijediti normalizacija i povratak napredovanju. Nastojte štedljivo raspolagati novcem.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovima predstoji mjesec bez većih ljubavnih previranja, s izuzetkom zadnjeg tjedna, kad počne vladavina Vage. Većina će Rakova biti zadovoljna zadrže li status quo. Strah od konkurencije na poslu učinit će ih agresivnima. Napadat će iz prevencije, a omiljena metoda bit će im širenje glasina i podmetanje pogrešaka. Ironijom sudbine, i oni će, ne znajući, biti meta nekom trećem tko ih smatra suparnikom. Zapleti su najizgledniji od 22. rujna nadalje.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi će uz Veneru u Vagi biti zaljubljivi i poduzetni najkasnije od 7. rujna do kraja mjeseca. Visoka energija i izdržljivost omogućit će im da usklade ljubavne akcije s profesionalnim obavezama. Zauzeti će Lavovi obnoviti bliskost s partnerom, dok bi samci mogli ući u vezu sa strancem ili povratnikom iz inozemstva. Odgovarat će im zadaci koji zahtijevaju brzinu, dosjetljivost i kratak intenzivan napor, a ne dug i predan rad. Onima koji se bave umnim ili kreativnim poslom motivacija će biti visoka, no neće bježati ni od fizičkog angažmana.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Jennifer Lopez je Lavica, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Djevice će radoznalo pratiti sve što se zbiva oko njih i nerijetko zabijati nos u tuđu intimu. To će dobro skrivati, a ako i ne uspiju, nitko im neće zamjeriti. Idući tjedni bit će im uljepšani poznanstvom sa suzdržanom i duhovnom osobom. Bit će dorasli zadacima koji im budu povjereni, a novčana kretanja bit će pozitivna.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Cameron Diaz je Djevica, rođena je 20. kolovoza 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vagama povremene trzavice i verbalni okršaji neće unijeti trajniji nemir u vezu. Oboje će biti voljni i sposobni smiriti stvar prije nego što bi prerasla u nešto ozbiljno. Ako je netko pobudio njihovo zanimanje, aktivirat će se i povlačiti ispravne poteze. Vrijeme je da se posvete rješavanju zaostataka i zadataka koje su ostavljali po strani. Novi projekti mogu čekati. Financijska pitanja bit će predmet česte rasprave s partnerom.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kod Škorpiona će se osjećaji prema nekom novom rasplamsati neovisno o tome jesu li solo ili u vezi. U oba slučaja taj se odnos neće odvijati povoljno, ali srećom Škorpioni dobro podnose, pa čak i pomalo vole ljubavnu bol. Budući da će im misli biti zaposjednute novom simpatijom, zanimanje za prijatelje i rodbinu će splasnuti, no zapravo bi se u njihovom društvu dobro provodili. Savjetuje im se da otvore četvore oči i dobro se koncentriraju budu li morali obavljati poslove koji zahtijevaju brzu reakciju. Dugoročni zadaci neće im praviti probleme.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Rachel McAdams je Škorpion, rođena je 17. studenog 1978. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Strijelci samci će uživati u slobodi i vrtjeti se oko nekoliko simpatija bez opredjeljivanja za bilo koju od njih. Zauzeti će nevoljko biti uvučeni u razgovore s partnerom o pitanjima koja zahtijevaju dublje promišljanje. Izvan ljubavne scene zabavljat će ih verbalna nadmudrivanja s prijateljima. Prije 22. rujna imat će manjak volje za angažman na opsežnim i složenim zadacima. Htjet će sve riješiti na brzinu, što će umanjiti kvalitetu rada.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarcima će uspjeh u ophođenju biti promjenjiv, s trendom pogoršavanja prema kraju mjeseca. Brzopletim opaskama nehotice će uvrijediti sugovornike. Na ljubavnom planu ugodno će ih iznenaditi nečiji romantični osjećaji. Uvjereni da su u pravu, mogli bi odbaciti vrijedan savjet. Željet će unijeti promjene u dom i oduševljeno tragati za rješenjima, no ukućani neće biti oduševljeni njihovim zamislima, a ni cijenom.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Ponašanje voljene osobe stavljat će strpljenje Vodenjaka na ozbiljnu kušnju. U više navrata htjet će joj skresati u lice stvari koje su u ime mira dugo držali u sebi. No treba zadržati prisutnost duha i prešutjeti grube riječi. Od 22. rujna uslijedit će normalizacija, pa čak i procvat odnosa. Merkur u Vagi od 6. rujna izoštrit će njihove komunikacijske sposobnosti. Imat će uspjeha u pregovorima, radu s klijentima i na usmenim ispitima.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Ribama ovo nije pogodno razdoblje za inicijativu u ljubavi. Ako se udvaraju ili rade na poboljšanju odnosa s partnerom, povlačit će neprecizne poteze i biti zbunjene postupcima druge strane. Bolje će se slagati s prijateljima i znancima nego s partnerom i drugim bližnjima. Donosit će odluke naprečac i tvrdoglavo ih pokušavati provesti u djelo. Bit će sklone nametanju mišljenja, ali bolje je suzdržati se bar pred nadređenima i klijentima.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Juliette Binoche rođena je u znaku Riba 9. ožujka 1964. Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI