SVE ZA KAMPANJU

Nauljena i gola sjedila u podzemnoj: Naomi Campbell tek dizajnerskom torbicom prikrila strateška mjesta

05.07.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena te je za modnu kampanju spremna napraviti baš sve. Tako se na Instagramu pohvalila novom suradnjom, onom sa slavnim dizajnerom Valentinom, za čiju je novu kolekciju torbica skinula baš sve sa sebe

50-godišnja 'crna pantera' pokazala je svoju besprijekornu liniju pozirajući tek sa crvenom Valentino torbicom, kojom je sakrila strateška mjesta, u podzemnoj željeznici New Yorka.

Nauljena i u potpunosti gola, Naomi Campbell na fotografiji, koju je objavila i na Instagramu, sjedi na stolicama podzemne, na drugoj, s novom torbicom, čeka vlak koji stiže na stanicu, a na trećoj sjedi u samom vlaku.

Na sve tri objave tagirala je dizajnersku kuću, ali je napisala i kako su to još uvijek 'neobjavljene' fotografije, zbog čega nije poznato kada su točno iste nastale - prije ili za vrijeme pandemije koronavirusa.

Malo je reći da su fotografije ostavile sve bez riječi i pomalo šokirale, posebice jer je Naomi na fotografijama u potpunosti gola na mjestima gdje je sve prepuno bakterija i virusa, dok, s druge strane, za letove avionom odijeva zaštitna odijela i maske, te sve dezinficra.