KAPUT U SLUŽBI HALJINE

Nasmijana Melania Trump zablistala u besprijekornom jesenskom stajlingu

26.10.2020 u 09:26

Bionic
Reading

Nakon finalne predsjedničke debate i u jeku pandemije koronavirusa, američki predsjednički par Trump i ove godine na južnom travnjaku Bijele kuće organizirao je veliku zabavu u povodu Noći vještica na kojoj su ugostili brojne maskirane mališane

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump u Bijeloj kući ugostili su brojne mališane iz Washingtona kako bi ih obradovali tradicionalnim darivanjem slatkišima povodom Noći vještica.

Tim stručnjaka koji stoji iza Melanijinog imidža ništa ne prepušta slučaju, pa je 51- godišnja Slovenka i ovog puta izgledala reprezentativno. Iako je dan bio zamišljen kao neformalno druženje s najmlađima, američka prva dama nije se odrekla visokih potpetica i savršeno isfenirane frizure, kako bi ju kamere zabilježile u najboljem svjetlu.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ulozi domaćice tradicionalne zabave u Bijeloj kući, ovoga puta zablistala je u modelu kaputa stvorenog od brušene kože boje terakote, a kojeg je nosila u formi haljine. Spomenuti kaput s detaljima u maniri ludih 70-ih, 51- godišnja Slovenka začinila je zmijskom inačicom svog omiljenog modela obuće – salonki s dodatkom potpetice stiletto, a ovako je izgledala cjelokupna zabava u Bijeloj kući.

President Trump and The First Lady Host Halloween at the White House Izvor: Društvene mreže / Autor: The White House