NJEZINO ISKUSTVO

Melania Trump o borbi s koronavirusom: 'Simptomi su stigli u isto vrijeme i imala sam osjećaj kao da sam na vlaku smrti. Imala sam bolove u tijelu, kašalj i glavobolje i osjećala strašan umor'

15.10.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon što je otkrila da je, osim nje i supruga Donalda Trumpa pozitivan na koronavirus bio i njihov sin Barron, američka prva dama Melania Trump na službenim je stranicama Bijele kuće ispričala svoje osobno iskustvo s ovom bolesti

Nakon što je oboljela od koronavirusa, baš kao i njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump, ali i njihov sin, o svom iskustvu s bolesti na službenim je stranicama Bijele kuće progovorila prva dama Melania Trump. Kako je rekla, prvotno olakšanje da je njihov nasljednik, sin Barron, negativan na Covid-19, pretvorilo se u šok i nevjericu kada su stigli rezultati novog testa koji je, baš kao i u njihovom slučaju, bio pozitivan.

Uz to, dodala je, to što je tinejdžer s dobrim imunitetom pomoglo je da preboli koronavirus bez simptoma, a u konačnici joj je drago što, kada su se već zarazili, pozitivni bili u isto vrijeme te su isto iskoristili da brinu jedno o drugome i provode zajedničko, kvalitetno vrijeme zajedno.

'Sretnica sam utoliko da je moja dijagnoza došla s minimalnim simptomima, iako, kada su se svi pojavili u isto vrijeme, imala sam osjećaj kao da sam na vlaku smrti sa svime. Imala sam bolove u tijelu, kašalj i glavobolje i većinu vremena osjećala strašan umor.

Odlučila sam se boriti s virusom prirodnim putem, što je značilo pojačan unos vitamina i zdrave hrane. Srećom, imali smo divne ljude oko sebe koji su brinuli o nama i zauvijek ću biti zahvalna zdravstvenom timu i profesionalnoj diskreciji dr. Conleyja i njegovog tima', napisala je Melania Trump i dodala kako ne može dovoljno zahvaliti liječnicima na njihovoj požrtvovnosti.

'Oporavak od bolesti daje vam dovoljno vremena i da razmišljate o svemu. Kada je moj suprug, predostrožnosti radi, odveden u Walter Reed bolnicu, puno sam razmišljala o našoj obitelji, ali i o stotinama i tisućama ljudi diljem naše zemlje koji prolaze isto kao i mi', rekla je i dodala:

'Savjetujem svima da nastave živjeti što je više moguće zdravim načinom života - balansirana prehrana, svjež zrak i vitamini su važni da održe vaše tijelo zdravim i vitalnim.'

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Na kraju je dodala kako može napokon reći kako je posljednji test kojem je podvrgnuta bio negativan, kao i da se nada da će se uskoro moći vratiti svojim obavezama.

'Ako ste bolesni, ili su vaši voljeni bolesni, znajte da mislim na vas i da ću misliti na vas svakoga dana. Molim se za našu zemlju, molim se za sve koji se bore sa Covidom-19 ili bilo kojom drugom bolesti ili izazovom. Hvala svima na podršci i dobrim željama i molitvama za našu obitelj.'