SVE ZBOG VOGUEA

U javnost procurio telefonski razgovor Melanije Trump: Prva dama nije mogla sakriti šok i razočarenje

22.10.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Ni sama prva dama nije imala pojma kako se njezini razgovori u tajnosti snimaju, a isti su sada dospjeli i u javnost. Riječ je o razgovorima s bivšom prijateljicom i savjetnicom Stephanie Winston Wolkoff, koja je nedavno izdala knjigu i ispričala sve o njihovom prijateljstvu, a u kojima Melania Trump nije mogla sakriti koliko je razočarana

NBC News objavio je snimku telefonskog razgovora snimanog u tajnosti između Melanije Trump i njezine tadašnje prijateljice i savjetnice Stephanie Winston Wolkoff, koju je prva dama nazvala u šoku kako bi s njom podijelila informaciju koju je dobila, a to je da je čelništvo Voguea odlučilo napraviti presedan za rujansko izdanje 2018. godine.

Naime, kako je otkrila u razgovoru Melania Trump, čelnici su kompletno sve predali u ruke pjevačice Beyonce, koju su odlučili staviti na naslovnicu novog izdanja, a što je podrazumijevalo da ona sama može birati ekipu s kojom će raditi. To je značilo da je po prvi puta u povijesti naslovnicu Voguea snimio fotograf tamne boje kože, što je do tada bilo nezamislivo.

Upravo je rujansko izdanje Voguea svake godine najvažnije i najveće izdanje godine i velika je čast krasiti naslovnicu istog. Tu čast još uvijek nije dobila Melania Trump, koju Anna Wintour nije željela angažirati za naslovnicu otkako je Trump postao predsjednik, iako je čak tri puta bez razmišljanja stavila bivšu prvu damu, Michelle Obamu, tijekom predsjedavanja njezina supruga.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Anna je dala rujansko izdanje Vogue naslovnice u potpunosti Beyonce na biranje. Ona će angažirati Afroamerikanca da je fotografira i to će biti prvi fotograf tamne boje kože koji snima naslovnicu', rekla je šokirana Melania Trump.

Na to joj je Stephanie Winston Wolkoff rekla da je to prava ludost, a Melania Trump je dodala da je to što je ona pročitala. Bivša prijateljica snimala je njihove telefonske razgovore od veljače do srpnja 2018., a počela je s tim nakon što joj je rečeno da mora napustiti Bijelu kuću i posao koji je do tada obavljala. Kao svoju osvetu Melaniji Trump, 'servirala' joj je knjigu 'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady' u kojoj je otkrila mnoge 'sočne' detalje.