MODNE SUPROTNOSTI

Zaštitne maske uskladile s odjećom: Jill Biden efektnom haljinom unijela dozu optimizma, a Melania Trump vjerna omiljenoj crnoj

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 23.10.2020 10:17
  • Objavljeno 23.10.2020 u 10:17
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / JIM WATSON / AFP / POOL/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Nakon što je oboljela od koronavirusa, baš kao i njezin suprug, američki predsjednik Donald Trump, ali i njihov sin Barron, 50-godišnja prva dama Melania Trump napokon se ukazala u javnosti. Povod njezina pojavljivanja nakon preboljenog virusa Covid-19 bila je suprugova finalna predsjednička debata koja se održala na Sveučilištu Belmon u Nashvilleu

Sa zaštitnim maskama na licu, koje su morali nositi ukoliko žele sudjelovati na predsjedničkoj debati, 50- godišnja Slovenka ponovno je imala priliku odmjeriti modne snage sa suprugom Donaldova protukandidata, Joe Bidena.

Za svoje premijerno pojavljivanje u javnosti nakon što je svijetom odjeknula vijest o njezinoj zarazi virusom Covid-19, Melania Trump ništa nije željela prepustiti slučaju pojavivši se u elegantnom, crnom izdanju kojeg je tradicionalno kreirala uz sugestije svog dugogodišnjeg stilista i modnog dizajnera, Hervea Pierrea.

  • +2

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Kleponis / Pool via CNP /M Chris Kleponis / Pool via CNP /MediaPunch / Capital pictures / Profimedia

Njezin odabir za suprugovu finalnu predsjedničku debatu pao je na elegantan model crne haljine A-kroja koju potpisuje francuska modna kuća Dior. Uz spomenutu kreaciju bez rukava, Melania je nosila crnu, lakiranu inačicu omiljenih salonki čiji je crveni potplat sugerirao kako je riječ o modelu s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Christiana Louboutina.

Crnom izdanju od glave do pete atraktivna Slovenka pridružila je i crnu masku na licu, a u odnosu na nju, bivša druga dama SAD-a, 69- godišnja Jill Biden na pozornici Sveučilišta Belmon u Nashvilleu pojavila se u kreaciji kojom je dominirao upečatljivi cvjetni uzorak.

Jill Biden

Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Poput svoje suparnice, supruga Trumpova protukandidata Joe Bidena nije imuna na kreacije s potpisom renomiranih dizajnerskih brendova. Njezinu efektnu haljinu, uz pripadajuću masku na licu, potpisuje proslavljeni talijanski dvojac Dolce & Gabbana, a osim cvjetnim uzorkom isticala se laskavim krojem koji slavi žensku figuru.

Uz cvjetni odabir haljine i maske, 69- godišnja Jill Biden kombinirala je model nude salonki u špic s detaljem mašne ukrašene cirkonima.