SVI SU POLUDJELI ZA NJIMA

Najnoviji beauty hit: Zaboravite na skupocjene olovke i gelove, evo kako ćete postići savršene obrve

26.01.2020 u 20:57

Bionic
Reading

U 2019. se sramežljivo pojavio trend gustih, čupavih obrva koje iz dana u dan polako zamijenjuju popularnost savršeno iscrtanih obrva kakve smo navikli viđati u tutorijaliama beauty blogerica

Ove godine sve će se vrtiti oko minimalističkog izgleda. Trendseterice će težiti izgledati što prirodnije, pa je sasvim logično da će u beauty industriji trend prirodnih, čupavih obrva doživjeti veliki ‘bum’, a mi znamo i kako ih postići u svega nekoliko minuta i za minimalno utrošenog novca.

Na internetu ćete pronaći brojne upute za postizanje savršeno gustih, grmolikih obrva, ali uvjerljivo najbolji i najjeftiniji način da to postignete kod kuće nije uz pomoć skupocjenih gelova, olovki ili maskara, već običnog sapuna.

Na policama trgovina potražite prozirni sapun (izbjegavajte bijeli sapun koji će na obrvama ostaviti bijele tragove) i čistu okruglu četkicu za raščešljavanje trepavica i obrva. Četkicom prvo začešljajte obrve prema gore, a potom ćete to isto učiniti uz pomoć sapuna, tako što ćete navlažiti jednu stranu sapuna i četkicom zagrebati po površini kako bi prikupili gelasti sloj.

Kada je četkica sa svih strana ispunjena sapunom počnite začešljavati obrve prema gore, kao da ih pokušavate izvući. Primijetit ćete da će se dlačice uskoro skoriti, a to i je cilj, kako bi mogle stajati uspravno.

Obrve će na taj način djelovati puno gušće, a ako su vaše obrve prirodno rijetke i potrebno ih je dopuniti unatoč ovom beauty triku, uvijek to možete učiniti uz pomoć malo gela ili olovke za obrve.

Evo kako postići efekt čupavih obrva uz pomoć sapuna Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube