SVI ĆE IH ŽELJETI

Beauty trendovi: Ovih pet frizura odigrat će veliku ulogu u mjesecima koji slijede

26.12.2019 u 20:43

Bionic
Reading

Beauty stručnjaci ove sezone predlažu pet frizura koje će u 2020. odigrati veliku ulogu. Volite li eksperimentirati s frizurama, možda vas saznanje da će ove frizure biti veliki hit među trendsetericama potakne da ih u narednim mjesecima i isprobate

Pletenica s dvije gumice

Proteklih mjeseci modnim kuloarima proširio se trend pletenice u repu osigurane s dvije gumice za kosu. Ako je vjerovati beauty stručnjacima, ova će frizura doživjeti još veću popularnost u 2020.

'Prirodne' kovrče

Ako su vam se oduvijek sviđale kovrče, ali niste imali naviku nositi ih, sada je vrijeme da ih prigrlite. Baš kao što je teški make up posljednjih godina zamijenio minimalistički, umjesto glamuroznih valova ove sezone beauty stručnjaci sve su nakloniji ležernim kovrčama, što prirodnijeg izgleda.

Niska punđa ili rep

Za sve one dame koje ne vole kada im je kosa raspuštena, beauty stručnjaci predlažu jednostavne, a vrlo efektne frizure koje izgledaju odlično čak i za svečane prigode - niske punđe ili niske repove. Ovu frizuru možete napraviti sami, čak i ako ste antitalenat za frizure.

Ravna kosa s razdjeljkom na sredini

Volite li jednostavne frizure oko kojih ne treba previše vremena, onda je ova frizura kao stvorena za vas. Duga ispeglana kosa s razdjeljkom na sredini izgleda čisto i uredno te je uvijek u modi. Ova frizura dolazi u modu paralelno s minimalističkim odijevanjem koje je doživjelo veliki povratak.

Ravni bob

Bob već nekoliko sezona slovi za najpoželjniju frizuru sezone, stoga vijest da će i u 2020. biti najpoželjnija frizura nije nikakvo iznenađenje. Beauty stručnjaci predlažu tupi, ravno odrezani bob kao apsolutni hit 2020. godine.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…