ŽELITE PROMJENU?

Najnoviji beauty hit: Instagram je poludio za ovom bojom kose koja nije za svakoga

23.12.2019 u 16:06

Bionic
Reading

Planirate u Novoj godini donijeti niz promjena? Ako je nova frizura jedna od njih, zašto ne biste isprobali neki od najnovijih trendova u bojanju kose koje predlažu beauty stručnjaci

Ulazak u Novu godinu s novom frizurom zasigurno je dobar početak 2020. koja nam donosi brojne modne, ali i beauty trendove. Ako vam je dosadila vaša boja kose, stručnjaci predlažu da sljedeći put kad posjetite frizera osvježite izgled jednom od aktualnih boja kose koje će postati veliki hit u nadolazećim mjesecima.

Instagram je trenutno poludio za nekoliko boja kose, no uvjerljiva pobjednica sezone je srebrna, inspirirana frizurom glavnog lika omiljenog crtanog filma 'Snježno kraljevstvo', planetarno popularne Else. Riječ je o hladnoj platinasto plavoj nijansi s ljubičastim ili ledeno plavim odsjajem koja će vam zasigurno osigurati sve poglede.

Ova efektna boja kose koju nazivaju i srebrnom nije za svakoga. Ako ste svijetle puti, hit boja kose odlično će se sljubiti s vašim tenom, ali ako imati maslinastu put, radije preskočite ova trend i posegnite za primjerice vatreno crvenom koja je ove zime neočekivano popularna.

Ako se želite okušati kao plavuša, jedna od boja koju vrijedi isprobati je i takozvana 'mushroom blonde', odnosno plava s pepeljastim pramenovima koja izgleda puno toplije u odnosu na klasičnu plavu. Ova je boja totalni hit na internetu, a samo na Pinterestu bilježi porast u pretraživanjima od 308 posto.

Naravno da se uvijek možete odlučiti za bezvremensku boju lješnjaka ili čokoladno smeđu, no frizeri i beauty stručnjaci ove sezone predlažu nešto zabavnije nijanse. Frizer slavnih Josh Wood u posljednje je vrijeme zaluđen 'bakreno plavom'. Ova vrlo nježna nijansa predstavlja spoj svijetlo narančaste-smeđe i plave, a upravo je tu boju koristio na modelima koji su nosili reviju Marca Jacobsa na njujoškom Tjednu mode.