OSVAJA STILOM

Najljepša holivudska plavuša pokazala dva besprijekorna stajlinga

29.11.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Australska ljepotica Margot Robbie, po mnogima jedna je od najljepših glumica najljepših glumica u Hollywoodu, a veliku pažnju javnosti podjednako osvaja nepogrešivim modnim stilom

Lijepa Margot Robbie, koja se ove godine našla na popisu 100 najutjecajnijih osoba na svijetu magazina Time, trenutno marljivo promovira novi film, biografsku-sportsku dramu 'I, Tonya' u kojem utjelovljuje lik klizačice i dvostruke olimpijke Tonye Harding.

Na njujorškoj premijeri filma zablistala je u jedinstvenom izdanju stvorenom od bijela, čipkasta kombinezona koji ne nosila u predimenzionirani, smeđi kaput od brušene kože i s detaljem dvoredna kopčanja. Cjelokupnu kombinaciju viđenu na lijepoj Margot, uključujući par crnih cipela u špic, potpisuje brend Calvin Klein i njegov novi kreativni direktor, dizajner Raf Simons.

  • +13
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za svečano izdanje holivudske ljepotice zaslužna je stilistica slavnih Kate Young, dok je poznati vizažist Pati Dubroff stvorio jednostavan ali upečatljiv make-up u znaku smeđa smokey-eye efekta. Po pitanju frizure, Margot se odlučila frizuru šinjon punđe s izbačenim pramenovima koji su prekrivali odabir decentnih, zlatnih naušnica.

Prije impresioniranja mnoštva na svečanoj, filmskoj premijeri, Margot Robbie uhvaćena je u dolasku u njujorški hotel u najotkačenijem izdanju dosad. Modnu hrabrost odlučila je testirati jedinstvenim outfitom s potpisom brenda Monse koji je svijetu premijerno predstavljen u sklopu kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine.

Tamnoplavi komplet stvoren od blejzera i vrućih hlačica, zanimljivost može zahvaliti mnoštvu bijelih prugica u formi kockasta uzorka, a njemu je pridružila košulju identična uzorka u bijelo-crvenom izdanju. Netipičnu kombinaciju, lijepa Margot zaokružila je parom crnih balerinki i dodacima poput zlatnih naušnica ringova i efektna modela sunčanih naočala u plavoj nijansi.