METALNOG SJAJA

Na Zarine police stigao je neodoljivi jesenski komad

08.08.2023 u 11:24

Bionic
Reading

Iz dana u dan na police modnih trgovina ne prestaju stizati jesenski komadi, a sudeći po onima s potpisom popularnog brenda iz Španjolske, njihova nova sezonska kolekcija mogla bi nadmašiti sva očekivanja fashionistica

U korak s trendovima s modnih pisti oduvijek ide i jedan od omiljenih high street brendova na svijetu. Španjolska Zara za rujan i hladne mjesece pred nama već se u velikom stilu počela pripremati sa svim vrstama cipela koje će nam trebati, no tu su i komadi statement izgleda poput ovog prsluka metalnog sjaja koji bi lako mogao postati novi najprodavaniji artikl.

Sudeći po nadolazećim kolekcijama vodećih brendova u svijetu mode, novu sezonu jesen/zima obilježit će komadi metalnog sjaja, a Zarin prijedlog atraktivan je iz nekoliko razloga.

Prvenstveno se ističe tkaninom s metalnim nitima istaknutom pripijenim dizajnom u znaku okruglog ovratnika. Bez dodatka rukava, ovo sjajno pletivo po cijeni od 30 eura osvaja elegantnim dojmom, ali i svojom svestranošću. Kako je Zarin tim demonstrirao u web trgovini, ovo pletivo izgleda posebno neodoljivo u kombinaciji s bazičnim komadima poput traperica.

  • +5
Trendi cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo