zlatne ili srebrne

Sandale s nametljivim detaljem bit će hit, a moći ćete samo jedno – obožavati ih ili prezirati

31.07.2023 u 15:03

  • +10

Sandale s mašnama

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Kada je rije o cijepala, zaboravite na nenametljive i sramežljive modele, u sezoni pred nama vladat će maksimalističke sandala s mašnom u srebrnoj i zlatnoj boji. Ovi istaknuti modeli koji privlače pažnju bit će zvijezde svakodnevnih stajlinga

Ako ste mislili da će vladavina potpetica u srebrnoj boji s dolaskom jesenim prevarili ste se. Trend koji će obilježiti sezonu pred nama ne može upečatljiviji. U nadolazećim mjesecima vidjeti ćemo jako puno srebra i zlata na stopalima, i to puno prije Božića i blistavih zabava.

No, srebrne i zlatne sandale sada dolaze s posebnim detaljem koje je nemoguće ne zamijetiti. Riječ je o romantičnim, predimenzioniranim mašne koje veličanstveno krase na prste ili gležnjeve i daju posebna pečat ovim modelima. Novi 'it' komadi svakom svakodnevnom stajlingu daju određenu svečanu notu. Pa sve dok jesenske čizmice ne budu potrebne kako bi nam ugruhale stopala, sjajne mašnice će dati poseban sjaj.

Brend koji je prvi predstavio sandala s predimenzioniranim mašnama

Metalik otvorene sandale s predimenzioniranom mašnom koja na prvi pogled podsjeća na sjajni papir za umatanje poklona prvi put su predstavljene na modnoj pisti u sklopu Loeweove revije za jesen/zimu 2022., koja je nedavno prema modnoj tražilici Lyst proglašena trenutno najpoželjnijom kolekcijom.

Dizajn koji je kreirao JW Anderson karakterizira njegova voluminozna prednja strana koja izgledom podsjeća na zakrivljeni metalni lim. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto dizajn nije prošao nezapaženo na modnim pistama, a vrlo brzo se našao i u uličnim stilovima modnih prijestolnica.

Nije dugo trebalo da se i drugi brendovi priklone ekstravagantnom trendu sandala s predimenzioniranim metalik mašnama i osmisle svoje inačice. High street brendovi poput Zare i Manga također su pokazali svoje modele.

30 days of summer