od sandala do čizama

Prve trendi jesenske cipele već su stigle u Zaru

07.08.2023 u 11:05

Bionic
Reading

Možda su japanke i natikače još uvijek obuća broj jedan, ali činjenica je da nikada nije prerano početi se pripremati za novu sezonu. Naime, prve trendi jesenske cipele već su stigle u Zaru i teško im je odoljeti

Kada je riječ o sezoni pred nama, ono što modni stručnjaci sa sigurnošću mogu tvrditi je da će prevladavati stil tihog luksuza i 'starog novca' koje povezuje velika doza elegancije i suptilnog stila kojima dominiraju jednostavni, pročišćeni i tako bezvremenski komadi.

Posljednjih nekoliko sezona ta dva stila preplavljuju sve dijelove mode i osvajaju baš sve. Nisu im odoljele ni trendseterice poput Belle Hadid i Hailey Bieber koje sve češće posežu za diskretnim komadima.

Razlog se vjerojatno krije u elegantnom i besprijekornom izgledu koji ovaj stil pruža, a modni stručnjaci ističu kako je taj minimalizam pomalo logičan odgovor na opijenost 'jednorozima' i blještavilom koje je vladalo modom posljednjih godina.

U korak s time ide i jedan od omiljenih high street modnih brenova. Naime, Zara je nas je u velikom stilu počela pripremati za rujan sa svim vrstama cipela koje će nam trebati. Uz ukrašene sandale s remenom preko pete, modele savršene za ured, preko kaubojskih čizama do mokasinki koje se nose poput najudobnijih natikača i savršeno se slažu s ležernom elegancijom 'old money' stila ili pak mekih klompi u stilu vječnih Birkenstock natikača. Nema sumnje, vrijeme je da se počnemo pripremati za modnu jesen, a ovim trendi cipelama za Zarinih polica koje pružaju stilsku potporu u svakom trenutku teško je odoljeti.

  • +5
Trendi cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo