'BAVIM SE SVOJOM DJECOM'

Monika Mamić ostala bez angažmana na RTL-u

16.10.2014 u 09:02

Bionic
Reading

Monika Mamić ni ove godine nije propustila Fashion.hr. tijekom kojega nam je ispričala kako se u potpunosti posvetila svojoj djeci jer joj je angažman na RTL televiziji završen

U crnom seksi izdanju lijepa Monika Mamić plijenila je svu pažnju među okupljenima tijekom modne večeri na Zagrebačkom velesajmu. Iako preferira casual stil, za posebne prigodne poput ove, rado se dotjera. 'Štikle su kod mene samo za večernje izlaske i za vjenčanja. Najbolje se osjećam u trapericama i casual varijantama jer sam stalno u điru s klincima pa mi je tako najjednostavnije. I suprug me najčešće viđa u trapericama pa se iznenadi kada se pojavim u haljini. No s njim se rijetko savjetujem, jer njega to uopće ne zanima', kaže Monika.


Dodaje kako nema problem s time da više puta odjene istu haljinu. 'Moje haljine nisu skupe, ali nosim ih više puta. Često kombiniram pa nitko niti ne skuži da sam u sličnim kombinacijama', pohvalila nam se lijepa novinarka koja svoju vitku liniju može zahvaliti dobrim genima. 'Ne vježbam, ali ni ne jedem mnogo, meni hrana ionako samo služi za preživljavanje', govori kroz smijeh.

Pitali smo je i što radi otkako je RTL televizija ugasila 'Extra Magazin'. 'Trenutačno se bavim svojom dječicom. Projekte koje sam radila na RTL-u su ugašeni i čekam neki drugi angažman', otkrila nam je Monika.