NE ZNA ZA POGREŠKE

Modni pogodak: Čak i kad se ne trudi Meghan Markle izgleda besprijekorno

06.04.2018 u 18:32

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle napravili su mali predah od službenih dužnosti povodom svog svibanjskog vjenčanja te su iz prvog reda gledali kvalifikacije za Invictus Games natjecanje koje će se ove godine održati u Sydneyu. Lijepa Meghan ponovno je privukla najviše pažnje, što svojom pojavom, što odabirom stajlinga

Invictus Game sportsko natjecanje osnovao je princ Harry još 2014. godine za sve ozlijeđene vojnike te ima posebno značenje za britanskog princa koji je i sam služio vojsku 10 godina. Za razliku od prošlog puta kada mu se Meghan Markle pridružila na igrama u Kanadi, princ i glumica bili su tek dvoje zaljubljenih ljudi koji su kročili u vezu, a sada kraljevski par planira vjenčanje koje će se održati 19. svibnja u dvorcu Windor.

Lijepa glumica i ovog je puta izgledala besprijekorno, zablistavši u sportskoj eleganciji. Za susret s veteranima Meghan je odjenula jednostavne crne traperice trapez kroja s potpisom brenda Mother Denim, koje su se rasprodale u rekordnom roku, kao što to obično biva sa svime što zvijezda 'Suitsa' odjene na sebe.

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz trendi traperice koje su doživjeli veliki modni povratak, buduća vojvotkinja od Sussexa je nosila službenu polo majicu Invictus Games natjecanja, preko koje je iskombinirala elegantni maslinasti baloner s potpisom brenda Babaton by Aritzia (1480 kn), koji se također rasprodao u svega nekoliko sati.

Dozu elegancije sportskom looku ljepotica je postigla Sophia gležnjačama na petu s potpisom brenda Sarah Flint koje se prodaju po cijeni od 5.140 kuna, dok je cjelokupan stajling Meghan upotpunila decentnim nakitom od 14-karatnog i 18-karatnog zlata - Vanessa Tugendhaft prstenom, Catbird prstenom i choker ogrlicom Missoma.

Ove se godine prijavilo čak 400 ratnih veterana koji se natječu za ukupno 72 pozicije u britanskom timu. Meghan je iz prve ruke mogla vidjeti koliko je ovo natjecanje uistinu važno njezinom voljenom princu, a tijekom druženja na stazi bivša glumica je prokomentirala kako je 'postala prava Britanka', obzirom da po cijele dane 'ne prestaje pričati o vremenu'.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia