PRVI DOJAM JE NAJVAŽNIJI

Evo što je Meghan Markle mjesecima vježbala prije susreta s kraljicom

05.04.2018 u 19:12

Bionic
Reading

Prema pisanju američkih medija, Meghan Markle je prije upoznavanja s kraljicom Elizabetom II provela mjesece vježbajući pravilno ispijanje čaja, iznimno važan britanski običaj kojim je lijepa glumica osvojila odobrenje britanske kraljice

Princ Harry i njegova životna odabranica, glumica Meghan Markle prošle godine su javnosti obznanili zaruke, a 19. svibnja cijeli će svijet javno pratiti njihovo izricanje zavjeta u crkvi St George's u dvorcu Windsor. Kao što se pretpostavljalo, buduća vojvotkinja od Sussexa još nije službeno ni postala član kraljevske obitelji, a već je zaradila ogromnu popularnost. Svi sa zanimanjem prate detalje oko vjenčanja te kako se buduća mladenka uklopila u kraljevsku obitelj.

Bivša zvijezda serije 'Suits', koja se zbog ljubavi odrekla glumačke karijere i zamijenila dosadašnji život glumice i humanitarke životom na dvoru, morala je od početka zaraditi simpatije svakog člana obitelji, a posebno britanske kraljice.

Prema glumičinoj biografiji 'Meghan: A Hollywood Princess', 36-godišnja ljepotica morala je proći svojevrsan trening prije susreta s kraljicom Elizabetom II, a riječ je tradicionalnom engleskom običaju ispijanja čaja.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Da, dobro ste pročitali. Prema pisanju više izvora, uključujući US Weekly i Marie Claire, Meghan je mjesecima vježbala umjetnost ispijanja čaja ne bi li ostavila dobar dojam ispred kraljice, bake njezina odabranika, princa Harryja. Osim toga, Meghan je učila sve o kraljevskom protokolu i svim segmentima ispijanja čaja, od toga kako držati šalicu pa sve do ispravnog držanja tijela dok se ispija čaj.

Ako ste pomislili da je o tome učila u Buckinghamskoj palači, varate se. Lijepa glumica satove čajanke imala je u poznatoj engleskoj kući čaja Rose Tree Cottage u Kaliforniji, u kojoj gosti mogu uživati u čajankama baš kao da su u najluksuznijoj kavani u Engleskoj.

Meghan je nakon toliko vježbanja imala priliku pokazati pred kraljicom što je naučila u dvorcu Balmoral, prije nego što je par svima obznanio zaruke. Čini se kako su lekcije 'upalile', obzirom da je Meghan vrlo brzo dobila odobrenje kraljice, ali i njezinih korgija.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Proveo sam posljednje 33 godine svog života tako da se na mene lajalo. Ona uđe i apsolutno ništa (od lajanja)', našalio se princ Harry u službenom intervjuu povodom objave zaruka, a Meghan je dodala kako je to istina.

'Psi su samo ležali na mojim stopalima svo vrijeme dok sam pila čaj. Bilo je to jako simpatično', dodala je glumica, koja je kraljičine simpatije osvojila i za Božić, kada ju je uspjela pošteno nasmijati svojim odabirom poklona.

'Upoznati kraljicu bilo je nevjerojatno', izjavila je Meghan. 'Kako bih mogla upoznati je kroz njegove oči, ne samo kao monarha i nekog prema kojem se treba imati poštovanje, već i kroz ljubav koju on gaji prema njoj kao svojoj baki, sve te komponente su meni bile neizmjerno važne', dodala je glumica.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia