KRATKI ODMOR

Odlazak s dvora: Evo gdje je Meghan Markle provela Uskrs

05.04.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Dok se britanska kraljevska obitelj za Uskrs skupljala u kapelici St. George u Windsoru na tradicionalnoj misi, Meghan Markle i njezin zaručnik, princ Harry nisu bili prisutni

Pred kapelicom St. George prije nekoliko dana bili su elegantni i dotjerani svi članovi britanskog dvora, uključujući kraljicu Elizabetu II, njezinog sina, princa Charlesa, unuka Williama i njegovu suprugu Kate Middleton, kao i princeze Eugeniju i Beatrice.

No ono što nikome nije promaknulo je to da su uskrsno misno slavlje propustili zaručnici Meghan Markle i princ Harry. Kako navode strani mediji, par je Uskrs odlučio provesti u Los Angelesu, kod Dorie Ragland, majke Meghan Markle.

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno su već prošli četvrtak u strogoj tajnosti napustili London i odletjeli za Ameriku, gdje su boravili nekoliko dana. Majka i kći provele su kvalitetno zajedničko vrijeme, a Meghan joj je detaljno opisala sve planove za skorašnje vjenčanje.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Ponijela je sa sobom čak i skice vjenčanice, ali i protokola koji je isplaniran za taj svečani dan jer ju je željela uputiti u sve što se događalo proteklih nekoliko mjeseci, koliko se nisu imale prilike vidjeti.

U službenoj izjavi Kensingtonske palače stajalo je samo kratko objašnjenje izbivanja kraljevskog para s obiteljskog okupljanja u Windsoru, kada je naglašeno da su princ i Meghan imali privatne planove za Uskrs.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Izvor blizak kraljevskoj obitelji izjavio je za strane mediji i da će mladenkina majka Doria u London stići puno prije vjenčanja, koje se održava za šest tjedana, kako bi pomogla kćeri oko posljednjih detalja i priprema. Za to vrijeme američki paparazzi uhvatili su i Meghanina oca Thomasa Marklea kako u slobodno vrijeme proučava britansku povijest i čita knjigu o engleskim dvorcima, pa izgleda kako se i on priprema za veliki dan svoje kćeri.