MODNI ULOVI

Modni klasik koji živi vječno: Pronašli smo najljepše bijele košulje koje se isplati imati

28.04.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Moć ovog odjevnog komada ne jenjava desetljećima. Unatoč brzomijenjajućim trendovima koji dolaze i odlaze s modne scene brzinim svjetlosti, bijela košulja vječna je inspiracija žena diljem svijeta. Obzirom da su trgovine proteklih tjedana zatvorene, na stranicama brojnih high street brendova niknula su sniženja, pa je sada odlično vrijeme da investirate u barem jednu bijelu košulju koju ćete moći nositi još dugo godina

Bijela košulja je moćan basic komad koji u svom ormaru imaju sve modno osviještene žene. Bijelih košulja, bao kao i bijelih T-shirta nikad nije previše. Moguće ih je isfurati na sto i jedan načina, a trendseterice iz sezone u sezonu pronalaze inovativne načine kako običnu bijelu košulju uklopiti u originalan, chic i upečatljiv stajling.

Ovaj praktični komad odjeće doista nikad neće izaći iz mode, a da se radi o modnom klasiku potvrđuje i dizajnerica venecuelanskih korijena Carolina Herrera koja ne prestaje dizajnirati bijele košulje još od svoje premijerne kolekcije iz davne 1981. godine.

'Oduvijek sam voljela nositi bijele košulje, jos otkad sam bila školarka. Nosila sam košulje s Petar Pan kragnom, a kasnije i na tenis ili jahanje. To je moja sigurna luka jer doista pašu uz sve. Nijedna žena ne može imati dovoljno bijelih košulja. I čim košulja izgubi boju ili formu, vrijeme je za novu. Kod kupnje vodite računa samo o jednom: da vam dobro stoji. Perite ih ručno i obavezno ispeglajte kako bi izgledale uredno. Možete ih nositi i na posao, ali i za večernje prigode. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', svojedobno je izjavila Herrera za Vogue.

Ove sezone posebno su traženi predimenzionirani modeli od popelina koji podsjećaju na mini haljine i modeli s predimenzioniranim te puf rukavima, a modni stručnjaci predlažu nam da ih nosimo u kombinaciji s više slojeva odjeće. Primjerice, bijele košulje odlično će izgledati ukoliko ih nosite ispod pletenog prsluka ili topića, no ne možete pogriješiti čak i ako se držite najklasičnije kombinacije košulje i traperica.

Bacili smo se u potragu za idealnom bijelom košuljom kojom bismo upotpunili svoj ormar i pritom izdvojili više od 60 modela s potpisom high street brendova koji su nam zapeli za oko.

  • +57
Bijele košulje iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije