MODNI ULOVI

Za vas smo pronašli najljepše minimalističke haljine idealne za ljetne dane i noći

24.04.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Istina je da modnom scenom vladaju cvjetni print, puf rukavi i jarke boje, no već neko vrijeme modni stručnjaci najavljuju potpuno suprotan trend, a riječ je o jednostavnim, nenametljivim haljinama koje slave povratak minimalizma

Na pomisao ljeta i ljetnih haljina u glavni nam se stvori vizija jednostavnih lanenih haljina čistih linija i minimalističkog izgleda. Minimalizam je ove sezone pokucao na vrata nakon kratke vladavine maksimalizma. Sol u kosi, kožne gladijatorice i jednostavna, nenametljiva ljetna haljina je sve za čime žudimo proteklih dana u izolaciji.

Pitate li modne stručnjake koju haljinu odabrati ove sezone najvjerojatnije će vam predložiti ležernu torta-haljinu koja pristaje svakoj figuri, kao i satensku slip haljinu koja djeluje vrlo nježno, ženstveno i istovremeno vrlo seksi, a ako želite haljinu koju možete nositi i za na posao, predlažemo vam haljine na kopčanje s dodatkom pojasa koje naglašavaju struk.

Trendseterice itekako znaju koje haljine odabrati. Alexis Foreman odabrala je ovu nježno plavu haljinu koju je uskladila s pletenom torbicom i robusnim čizmama.

Minimalistički stil ne podrazumijeva automatski predimenzionirane siluete. Plus size ljepotica Jada naglasila je svoje obline u pripijenoj pamučnoj haljini.

Slip haljine u kombinaciji s visokim potpeticama savršen su odabir za tople ljetne večeri, a ukoliko ih želite isfurati u dnevnoj varijanti, kombinirajte ih sa sakoom i tenisicama.

Ako želite nešto originalniji stajling, investirajte u jednu ovakvu kožnu haljinu bez rukava koju možete nositi preko bijele košulje ili bluze.

Minimalističke haljine koje vrijedi imati u ormaru