PONUDA U TRGOVINAMA

Znamo da su trenirke sada vaš prvi izbor, ali ne bi bilo loše investirati u jedne od ovih chic traperica

25.04.2020 u 08:07

Bionic
Reading

Iako većina Hrvatica proteklih dana najradije nosi udobne trenirke, za nezaobilazan odlazak do dućana mnoge nerijetko posegnu i za trapericama. Postoji sto i jedan razlog zašto obožavamo traperice i baš zato smo se bacili u potragu za efektnim i trendi modelima koji su nedavno stigli na police trgovina

Netko voli investirati u dizajnerske traperice, a netko u ormaru imati više jeftinijih modela traperica koje može češće mijenjati, no jedno je sigurno - obožavaju ih i žene i muškarci, i stari i mladi. Možda i najbolje vrijeme da investirate u novi par traperica koje možete nositi do dućana ili ispijajući kavu na svojoj terasi, dok zamišljate da sjedite na gradskoj špici ili u omiljenom kvartovskom kafiću.

Ma koliko se trendovi mijenjali, traperice desetljećima unatrag ne izlaze iz mode, što dovoljno govori o tome koliko ih trendseterice obožavaju nositi, kako za dnevne, tako i za večernje prigode. Ovaj bezvremenski komad s godinama se mijenjao u smislu kroja, a ove sezone definitivno nema pravila.

Osim neizostavnih skinny i boyfriend traperica, u modu su se prije nekoliko sezona vratile trapezice, kao i culottice širokih nogavica koje su se prošle sezone nosile u bež i smeđim nijansama, a ove sezone u pastelnim tonovima. Veliki povratak na modnu scenu doživjeli su proteklih godina i mom jeans te slouchy traperice vrećastog kroja, a proteklih mjeseci sve popularniji su retro modeli poput bootcut i traperica ravnog kroja.

Naravno, neki su modeli ipak popularniji od drugih. Modni stručnjaci nedavno su otkrili koji će modeli traperica biti popularni u narednim mjesecima. Ako želite pametno investirati novac i među prvima u svoj ormar pospremiti traperice koje će uskoro imati sve trendseterice, provjerite OVDJE koji su modeli in ove sezone.

Dali smo si truda i u moru raznoraznih traperica koje su pristigle u trgovine pronašli preko 90 efektnih i trendi modela na koje vrijedi baciti oko. Zavirite u galeriju i provjerite koji modeli traperica su stigli u Asos, Net-a-Porter, Zaru, Reserved, H&M i u brojne druge popularne online trgovine.

  • +88
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije