kozmičke poslastice

Mnogi će okrenuti novu stranicu u životu kad se mladi Mjesec nađe u Vagi, a kad Sunce i Mars budu u Škorpionu, očekujte neočekivano

03.10.2021 u 07:54

Bionic
Reading

U listopadu 2021. astrologija vam poslužuje brojne kozmičke poslastice - energetske preokrete, planetarne promjene smjera i prve jesenske lunacije

Mladi Mjesec u Vagi u srijedu 6. listopada najjače će zahvatiti područje odnosa. Mnogi će okrenuti novu stranicu sa sadašnjim partnerom ili ući u novu vezu. I u poslovnom svijetu to će biti dobar dan za početak novih suradnji.

Dan kasnije, 7. listopada, Venera ulazi u pustolovnog Strijelca, donoseći cijelom zodijaku val optimizma i vjere u napredak.

Između 7. i 10. listopada Pluton u Jarcu i Saturn u Vodenjaku kreću naprijed poslije duge retrogradacije, najavljujući deblokadu poslova i projekata koji su mjesecima tapkali na mjestu. Odgovoran, razborit i ustrajan pristup imat će najviše izgleda za uspjeh. Nemojte tražiti prečice - idite uobičajenim putem, korak po korak.

Merkur u Vagi dat će novi poticaj vašim ambicijama 18. listopada, kad i on obustavi retrogradaciju i krene naprijed. Od tog će datuma biti lakše dogovarati se i poštivati dogovore, precizno se izražavati i stizati na vrijeme. Štogod bio vaš omiljeni cilj, put prema njemu postat će vam otvoreniji nego što je bio do konca rujna.

  • +22
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Pun mjesec u Ovnu 20. listopada potaknut će vas da više mislite na sebe i povučete poteze ključne za vaše blagostanje. Dva dana kasnije Sunce ulazi u borbenog, strastvenog, ali i promišljenog Škorpiona. Taj će energetski preokret pogodovati onima koji gledaju svoja posla, rade ozbiljno i bez velike pompe.

Marsova selidba u Škorpiona 30. listopada ojačat će škorpionske energije, navodeći mnoge da se posluže složenim i dobro razrađenim trikovima u nadmetanju sa suparnicima. Kad su Sunce i Mars u Škorpionu, ne pouzdajte se u lijepa obećanja neprijatelja i očekujte neočekivano.