MJESEČNI HOROSKOP

Blizanci će u listopadu tražiti uzbuđenje u avanturama, Vodenjaci će uživati u društvenom životu dok će Škorpione sklonost zabušavanju dovoditi u probleme

01.10.2021 u 06:12

Bionic
Reading

Blizanci samci bit će skloni traženju uzbuđenja i prolaznim avanturama, a oni koji su u vezi mogli bi se zaručiti s partnerom ili se odvažiti na proširenje obitelji. Škorpione će pak niska energija i sklonost zabušavanju dovoditi u probleme, a porast samopouzdanja Strijelce će potaknuti da se odvažnije bore za svoje ciljeve. Vodenjaci će uživati u bogatom društvenom životu, a samci rođeni u tom znaku dobit će pozitivnu povratnu informaciju od osobe koja im je zaokupila misli

Ovnove će napetosti u intimnim odnosima dovesti do čestih svađa. Oboje će željeti voditi glavnu riječ u vezi, zbog čega će dolaziti do sukoba. Samci bi mogli pasti na šarm nekoga tko je za njih po mnogočemu pogrešan odabir. U prvom dijelu mjeseca potreban je povećan oprez prilikom potpisivanja ugovora, sklapanja novih poslova i većih kupoprodajnih akcija. Nakon 19. imat će više sreće u poslovnim i kupoprodajnim pothvatima.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +12
Jessica Chastain je horoskopski Ovan, rođena je 24. ožujka 1977. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Zbog porasta poslovnih i kućanskih obaveza Bikovi neće imati ni vremena ni volje za romantiku. Partneri će zbog toga patiti i osjećati se zapostavljeno pa bi trebali pronaći vremena za druženje. Nakon 23. više će se svađati, no većina okršaja završit će srdačnim pomirenjem. Očekuju ih zastoji vezani za pokretanje novog posla ili projekta. Iščekuju li novosti o promaknuću ili odgovor potencijalnog poslodavca, sve će se nekako oduljiti i zakomplicirati.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +12
Jessica Alba je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci samci bit će skloni traženju uzbuđenja i prolaznim avanturama. Zbog straha od vezivanja lakše će im biti upuštati se u neobavezne odnose, nego započeti vezu s nekim do koga im je stalo i tko će očekivati da spuste štit. Zauzeti bi se mogli zaručiti s partnerom ili se odvažiti na proširenje obitelji. Iako ih neće zaobići nepredvidivo djelovanje retrogradnog Merkura koje će trajati do 18., smetnje na koje će nailaziti bit će lako rješive pa neće imati razloga za brigu.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Obiteljski odnosi Rakova bit će napeti i na rubu svađe. Tvrdoglavo će ustrajati na svojim stavovima, što će voditi do žustrih prepirki i rasprava. Vezani Rakovi željet će voditi glavnu riječ u vezi, no partner im to neće dozvoliti. Često će se prepirati, no nakon 23. uspostavit ćete primirje. Planetarne vibracije pozivaju na oprez, a posebno po pitanju većih troškova, podizanja kredita i kupnje ili prodaje nekretnine. Na poslu će se suočavati sa zastojima, no nakon 22. primijetit će da vam sve ide brže i lakše.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +12
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja Izvor: Profimedia / Autor: HULU / Planet / Profimedia

Lavovi će uživati u zabavi, izlascima i upoznavanju novih ljudi. Osobito će druželjubivi biti samci, koji će u nekome koga sretnu prepoznati materijal za vezu. Bit će im važno da su dobro kliknuli i da se smiju istim stvarima, no najviše će se ipak voditi strašću. Neki parovi mogli bi spontano stupiti u brak ili se zajedno useliti. Poslovna komunikacija do 18. bit će usporena i nejasna. Drugi dio mjeseca pogodan je za kraća putovanja, sastanke i dogovore. Neki bi se mogli premjestiti na bolju radnu poziciju.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Jennifer Lopez je horoskopski Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / NORTH WOODS / BACKGRID / BACKGRID USA / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Iako će početak mjeseca Djevicama donijeti ljubavni sklad, nakon 8. primijetit će da im se partner češće suprotstavlja. Najviše će se prepirati oko tema vezanih za novac, dom i kućanstvo, a oboje će biti suviše tvrdoglavi da popuste. Trošit će više no što će zarađivati. Za to će velikim dijelom biti sami odgovorni jer neće moći odoljeti zovu šopinga, no izvjesni su i nepredviđeni troškovi u kućanstvu. Nakon 19. financijska situacija se stabilizira, a nije isključen ni pronalazak dodatnog izvora prihoda.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +8
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Planetarni utjecaji unijet će val svježine u svakodnevicu parova čija je veza zapala u rutinu. Probudit će se uspavane strasti pa neće moći dignuti ruke jedno s drugog. Sklad im neće ugroziti ni pokoja razmirica vezana za novac ili kućanske poslove. Retrogradno kretanje Merkura znakom Vage u prvom dijelu mjeseca poziva na oprez. Neke vanjske okolnosti na koje nemaju utjecaja mogle bi im zadati probleme.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +22
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Škorpione očekuje ugodan početak mjeseca ispunjen druženjem i zanimljivim susretima. Ne bi trebali odbijati pozive za izlazak jer bi mogli propustiti priliku za novim flertom. Nakon 8. podići će štit oko sebe i neće olako poklanjati svoje povjerenje. Parovi će planirati zajedničko useljenje ili preuređenje doma. Niska energija i sklonost zabušavanju dovodit će ih u probleme. Nakon 23. raste im samopouzdanje pa će se više angažirati oko posla i početi se boriti za svoje mjesto pod suncem.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +9
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1968. Izvor: KCS Presse/Profimedia / Autor: MART

Venera će od 8. boraviti u znaku Strijelca, što je za taj znak ujedno najava uzbudljivog ljubavnog razdoblja. Osvajat će pažnju suprotnog spola ljepotom, šarmom i komunikativnošću. Uživat će u flertu, a potencijalne partnere birati na temelju intelektualne kompatibilnosti i sličnog smisla za humor. Porast samopouzdanja potaknut će ih da se odvažnije bore za svoje ciljeve.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Katie Holmes je horoskopski Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Planetarni utjecaji unose nemir u ljubavnu intimu Jarčeva. S partnerom se neće slagati oko mnogih važnih tema, a najviše će im smetati to što neće podržavati njihove poslovne ambicije. Osjećat će da ih njegovi zahtjevi koče i sputavaju. Razmišljat ćete o promjeni posla i pretraživati oglase u nadi da ćete pronaći radno mjesto koje više odgovara vašim potrebama i kvalifikacijama. Unatoč snažnoj želji, mali su izgledi da ćete pronaći dobro plaćen posao kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +11
Kate Middleton rođena je u znaku Jarca 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će uživati u bogatom društvenom životu. Samci će dobiti pozitivnu povratnu informaciju od osobe koja im je zaokupila misli. Ako je to netko tko stanuje u inozemstvu, mogli bi početi održavati vezu na daljinu. Duge odnose obilježit će uzajamno poštivanje i dobra komunikacija. Mjesec je pogodan za učenje, polaganje ispita i pisanje diplomskog rada. Mnogi će konačno privesti kraju studiranje i zbog toga osjetiti veliko olakšanje. Krajem mjeseca neki će napraviti zaokret u karijeri.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +16
Jennifer Aniston rođena je u znaku Vodenjaka 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ribe u vezi početkom mjeseca uživat će u skladu i romantici, no nakon 8. pod teretom poslovnih i obiteljskih nedaća više neće pronalaziti vremena jedno za drugo. Samci neće olako ulaziti u nove odnose. Strah od besparice potaknut će ih na štednju. Uvidjet će da su u posljednje vrijeme potrošili previše novca na nepotrebne stvari pa će odlučno srezati troškove. Trebali bi se kloniti rizika, posebno u razdoblju do 20. listopada.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u listopadu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia