STIŽU KOMPLIKACIJE

Počela je vladavina Vodenjaka: pripremite se na mjesec napetosti, hirovitosti i nepovjerenja

25.01.2020 u 16:04

Bionic
Reading

Vladavina Vodenjaka ove je godine započela u ponedjeljak 20. siječnja u 15 sati i 56 minuta, kad je Sunce ušlo u jedanaesti isječak ekliptike i pridružilo se vecc prisutnom Merkuru. Vodenjačko ozračje dodatno je ojačano u petak 24. siječnja, kad su Sunce i Mjesec formirali mlađak na četiri stupnja Vodenjaka

Iako vladavina Vodenjaka u pravilu godi Blizancima, Vagama, Ovnovima, Strijelcima i samim Vodenjacima, ove su godine planeti tako rasporedjjeni da nijednom od dvanaest znakova neće biti ni idealno, niti sasvim loše; svatko će primati pomoć od nekih planeta, a smetnje od drugih.

Tek će se u ožujku planeti jasnije opredijeliti za ili protiv pojedinih znakova.

Što se tiče okolnosti i aktivnosti koje se tiču cijelog društva, u idućim su tjednima moguće komplikacije s mobitelima, kompjuterima, bankomatima, korištenjem društvenih mreža i u svim oblicima komunikacije. Istovremeno će porasti kreativni potencijali, intelektualna radoznalost u inventivnost.

  • +10
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

Mnogima će padati na pamet napredna i originalna rješenja, koja neće odmah biti prihvaćena jer će se doimati previše smjelo ili neostvarivo.

Nepovoljan odnos Sunca s Uranom u znaku Bika najavljuje nagle promjene planova u osobnim i poslovnim odnosima do kraja siječnja.

Tvrdoglavost, hirovitost i želja za nezavisnošccu stvarat će atmosferu nepovjerenja, čime će otežavati ophođenje. Početkom veljače doći će do blagog olakšanja napetosti pa će postati lakše postizati dogovore.

Unatoč tom poboljšanju, ovogodišnje doba Vodenjaka neće ostati u ugodnom sjećanju ni na pojedinačnom, ni na društvenom planu u cijelom svijetu.