UZBUDLJIVO RAZDOBLJE

Merkur je u vatrenom Strijelcu; ne zaključujte naprečac i ne vjerujte svemu što čujete

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 27.11.2021 10:01
  • Objavljeno 27.11.2021 u 09:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Irina Dmitrienko / Alamy / Alamy / Profimedia

Merkur, planet komunikacije, intelekta i izražavanja, 25. studenog ušao je u zonu vatrenog Strijelca, najavivši uzbudljivo razdoblje poboljšanog raspoloženja. U iduća dva i pol tjedna proširit ćete obzore, steći nova saznanja i osjetiti navalu entuzijazma

Međutim budući da Strijelac kvari Merkurovu energiju, cijeli će zodijak biti skloniji intelektualnom pretjerivanju, preuveličavanju i ishitrenom donošenju zaključaka bez dostatnog poznavanja materije. Unatoč nepovoljnim okolnostima koje vladaju zbog pandemije, mnogi će od vas osjetiti navalu nade i vjeru u bolju budućnost.

Merkur u Strijelcu ohrabrit će vas na kovanje velikih planova i potaknuti na razmišljanje o potpunom ostvarivanju vlastitih potencijala. Htjet ćete stati na kraj ponavljanju svakodnevne rutine i odvažno krenuti prema ostvarenju snova. Budući da je Strijelac jedan od najduhovitijih znakova, komunikacija će često biti obojana dozom humora. Ljudi će općenito biti otvoreniji i željniji druženja i zabave, a čak će i oni šali neskloni iznenaditi društvo duhovitim dosjetkama.

Rast će glad za novim iskustvima, spoznajama i poznanstvima s raznolikim ljudima, putovanjima i upoznavanjem drugih zemalja i kultura. S obzirom na pandemiju, ne bude li navedeno ostvarivo u praksi, internet će vam virtualno približiti daleke krajeve i ljude koji ondje žive.

  • +5
  • +2

Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S negativne strane, u idućim tjednima ne biste trebali vjerovati svemu što čujete bilo na vijestima, bilo od znanaca. Jezik će biti brži od pameti, a u diskusijama argumenti će izgubiti bitku s nametanjem i nadvikivanjem.

Na to treba naročito paziti u danima oko 7. prosinca, kad će se Merkur naći u nepovoljnom odnosu s planetom iluzija Neptunom. Takva planetarna shema navest će vas da vidite stvari u iskrivljenom svjetlu te izvodite pogrešne zaključke i donosite neutemeljene odluke. Merkurov boravak u Strijelcu potrajat će do 13. prosinca.

  • +11
  • +8

Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963.

Izvor: Profimedia / Autor: Chateau Miraval via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!