NAPETO RAZDOBLJE

Počinje vladavina Strijelca, manje vesela od uobičajenih, a Blizanci, Djevice, Ribe i Jarci bit će najranjiviji

21.11.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Ove godine Sunce ulazi u Strijelca u ponedjeljak 22. studenog, a Merkur mu se pridružuje u četvrtak 25. studenog, jačajući živahne, neustrašive energije ovog znaka. Dok utjecaj sezone Škorpiona potiče ljude da se zagledaju u dubinu duše, Strijelac poziva na otvaranje i akciju

Ovaj vatreni znak, rođen za preuzimanje rizika i ubiranje nagrada, slijedi latinsku izreku: 'Sreća prati hrabre.' Vrijeme je oklijevanja minulo. Pođite u potragu za naprednim znanjima i novim horizontima, bilo u knjizi, ili u opipljivom svijetu. Sjetite se da su mnoge stvari moguće ako ih dočekate s vjerom i zanosom.

Fatalni virus kvari prosinačka slavlja

Strijelčeve vibracije redovno ispunjavaju cijeli zodijak zanosom, oduševljenjem, druželjubivivošću i optimizmom, navodeći ljude na krajnosti u prejedanju, opijanju, ljubovanju i kockanju. No, uobičajene će se tendencije drugu godinu zaredom sudariti s nepovoljnim objektivnim okolnostima - nastavkom pandemije COVID-a.

  • +5
Taylor Swift je Strijely, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zato je predvidljivo da će ovo razdoblje Strijelca biti napetije i pesimističnije nego inače, a da će se dio ljubitelja zabava i proslava suzdržati od okupljanja u strahu od zaraze. Energija koja ostane neutrošena na svečanosti bit će preusmjerena na polemike i prosvjede vezane za društveno političke aktualnosti.

Unatoč negativnom utjecaju pandemije na opće raspoloženje, vladavina Strijelca dobra je vijest za Ovnove, Lavove, Vage, Vodenjake i same Strijelce. Pripadnici ovih znakova postat će živahniji i poduzetniji nego ranijih tjedana, a okruženje će im biti naklonjenije.

  • +11
Brad Pitt je Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Chateau Miraval via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Blizanci, Djevice i Ribe nailazit će na nešto više prepreka i zamki, a energija će im biti u padu. Jarci će živjeti povučenije, čuvajući snage i obavljajući samo nužne aktivnosti. Ova četiri znaka ujedno će biti najranjivija na zaraze. Kraj vladavine Strijelca nastupit će na zimski suncostaj, 21. prosinca.