ASTRO PROFILIRANJE

Znate li koja su tri najporočnija znaka zodijaka?

13.11.2021 u 07:54

Bionic
Reading

Gotovo svatko ima poneki porok, no pripadnici nekih znakova imaju ih više nego ostali. Otkrijte tko su oni i na što se najradije 'zakvače'

Škorpion

Strastven i visoka libida, favorit je za porok ovisnosti o seksu. Takav Škorpion za zadovoljenje svojih naraslih apetita ne bira ni mjesto, ni vrijeme, a ponekad ni osobu. Neće se libiti paralelno održavati više odnosa utemeljenih na požudi i vrlo će se rado upustiti u grupni seks. Osim seksa, drugi najčešći poroci su mu alkohol, cigarete i droga. Alkohol i cigarete idu ruku po ruku, a Škorpion je u stanju provoditi sate na šanku ispijajući čašicu za čašicom i paleći cigaretu za cigaretom.

Zanimanje za mistično i sklonost pomaknutim stanjima svijesti razlog su zbog kojeg će se upustiti u svijet droga, uvjeren da mu stvari neće izmaknuti kontroli. Budući da voli rizik i život na rubu, ni kocka mu nije strana, a može mu se pretvoriti u opsesiju. Škorpion se ne prepušta porocima zbog slabosti karaktera, već ga na to nagoni autodestruktivni impuls koji nosi u sebi. Ipak, odluči li se osloboditi poroka, ima dovoljno čeličnu volju da u tome i uspije.

Ribe

Uronjene u svijet osjećaja i mašte, mnoge Ribe vole osjećaj omamljenosti koji im pružaju alkohol i droga. Iskušat će sve što im dođe pod ruku, a budući da su slabašnog karaktera, neće se lako otarasiti ovisnosti. Uvrijedi li ih netko ili im slomi srce, obilato će zaliti tugu pićem i odagnati prazninu koju osjećaju gomilom hrane i slatkiša. Upravo je njihova hiperosjetljivost najčešći razlog zbog kojeg se prepuštaju porocima.

  • +11
Sharon Stone rođena je u znaku Ribe 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vaga

Njihov najveći potencijalni porok zove se šopingholizam. Njihova ljubav prema lijepim stvarima, bila to odjeća, kozmetika ili dizajnerski namještaj, goni ih da troše, troše i troše, sve dok ne isprazne novčanik i probiju sve dopuštene minuse. Želja da se domognu novca potrebnog za život iznad realnih mogućnosti nerijetko ih navodi na kockanje, a kad se jednom navuku, teško da će se tog poroka riješiti bez stručne pomoći.

Počasni spomen: Strijelac i Bik