ROĐENI MANIPULATOR

Kako zavodi horoskopski Škorpion: Živi za ljubav, ali ne očekujte od njega klasične ulete i komplimente

30.10.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Puten, strastven i tajanstven, Škorpion živi za ljubav. Tjelesnu ljubav. Kad se upušta u flert, prvo će dobro proučiti vaš stil, držanje i izražavanje te na temelju toga procijeniti jeste li vrijedni njegova zanimanja i truda

Prodoran pogled koji ga krasi uvelike mu pomaže u igri zavođenja. Zagledani u Škorpionove oči, osjetit ćete se pomalo hipnotizirani i uvjereni da ste uistinu posebni. Vrlo je zanimljiv i izravan sugovornik, a osobito su mu drage dvosmislene izjave i aluzije na seks.

Od njega ne očekujte klasične ulete i komplimente, to nije njegov stil. Budući da je jako intuitivan, pročitat će želje vašeg srca i njima prilagoditi taktiku osvajanja. Rođeni manipulator, zavodit će vas čak i kad naizgled nezainteresirano gleda u daljinu ili čita poruke na mobitelu.

Zabranjeno izazivati ljubomoru

S druge strane pripadnike tog znaka teško je zavarati i manipulirati njima. Želite li ih zavesti, budite svoji, iskreni i strastveni. Škorpion ne voli mrtva puhala i površne ljude, ali će ga zaintrigirati oni koji gorljivo govore o stvarima koje ih zanimaju i u koje vjeruju. Nije toliko važno o čemu je riječ, bitan je način na koji govorite o tome. Nema teme o kojoj sa Škorpionom ne možete razgovarati, a one škakljive, bizarne i nepoćudne naročito su im drage.

  • +10
Kendall Jenner u horoskopu je Škorpion, rođena je 3. studenoga 1995. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

One sa seksualnim predznakom na prvom su mjestu. Govoreći o njima, zadržite djelić tajanstvenog šarma. Ne trebate mu dati do znanja da ste ludo zaljubljeni u njih, ali ni glumiti neosvojivu utvrdu. Pokažite da ste svoji, ali laganim migovima nagovijestite da niste zatvoreni ni za druge opcije.

  • +4
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: MART / KCS Presse / Profimedia

Strogo je zabranjeno izazvati Škorpionovu ljubomoru flertujući s drugima. Posljedice mogu biti vrlo neugodne po sve umiješane. Iako nisu neskloni avanturama na jednu noć, poklone li svoje srce nekome i uđu u vezu, daju se u potpunosti, a isto očekuju od druge strane.