Voli lijepo i luksuzno

Meghan Markle ima kaput za kojim brojni žude, a hlače i balerinke su čisto savršenstvo

23.02.2024 u 09:29

  • +5

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Meghan Markle provela je sjajan dan na Beverly Hillsu i tom prilikom pokazala fantastičan stajling. Meghaninom spoju luksuza, minimalizma i vječne elegancije teško je naći manu

Poznato je da vojvotkinja od Sussexa voli lijepe i fine stvari, a paparazzi su je ulovili na Beverly Hillsu gdje se s prijateljima uputila na ručak u talijanski restoran Cipriani. Odjevena u chic komplet koji se sastojao od crne dolčevite uparene s crnim hlačama i sve to upotpunjeno luksuznim smeđim kaputom i odgovarajućom clutch torbicom od brušene kože, Meghan nije skidala osmijeh s lica. Dodala je u par pilotskih Givenchy sunčanih naočala, model kakav i njezin suprug, princ Harry često nosi.

Modne komade za svoj luksuzni stajling Meghan je pronašla kod etabliranih modnih brendova. Hlače širokih nogavica i visokog struka, model koji slovi za daleko najlaskaviji za siluetu te idealan odabir za dnevne i večernje beskompromisno elegantne stajlinge, pronašla je kod brenda Ulla Johnsnon.

Kaput je pak čista bezvremenska klasika koja nema konkurenciju – Max Marin kaput u boji devine dlake, šireg ovratnika sa izgledom koji spaja profinjenost i chic ležernost. Posebnu pažnju je pridala i izboru cipela i torbe. Clutch smeđa kožna torba dizajn je koji potpisuje Cesta Collectivea, brenda koji radi torbice istančanog dizajna i potiče zanatsku izradu. Po pitanju cipela, izbor je pao na meke Aquazzura balerinke od brušene kože u nijansi između plave i crne i time pogodila jedan od trendova koji je najavljen kao vodeći ove sezone.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

A u prvom planu je bila i njezina nova frizura, a pramenovi u kojima se prelijevaju nijanse čokolade i kestenjastocrvene boje postali su veliki hit među slavnim ljepoticama. Novu frizuru Meghan je posljednjih dana nosila na nekoliko načina, od ležerno raspuštene kose ispod kape preko stroge punđe do iznimno chic niskog repa preko lijevog ramena. A tim lookom priklonila se aktualnom trendu s kojim su nedavno su osvanule i Zendaya, Hailey Bieber, Laetitia Casta.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Meghan i Harry nedavno završili svoj trodnevni posjet Kanadi koji označava službeno odbrojavanje do Invictus Gamesa sljedeće godine u Vancouveru i Whistleru.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia