vlada ulicama i pistama

Crna je skinuta s trona: Nova hit boja oličenje je elegancije i viđat ćemo je na svakom koraku

21.02.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Recite zbogom crnoj boji! U novoj sezoni vodstvo preuzima tamnoplava boja koja je već zavladala modnim pistama, a polako izlazi i na ulice glavnih modnih gradova

Tamnoplava je u 2024. godini nova crna u 2024., a ovu do sada rezerviranu trendovsku boju sada se nosi na modnim pistama ali i gradskim ulicama.

Prema svemu sudeći, čini se kako će tamnoplava u ovoj sezoni uspješno skinuto crnu s trona. Tamnoplava je bezvremenska boja vrlo laka za nošenje, a njezina prigušenost nudi zanimljivu promjenu u odnosu na klasičnu crnu i s lakoćom stvara elegantan izgled.

Umjesto klasične crne, 2024. nosit ćemo elegantnu tamnoplavu

Hermès je u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2024. odabrao tamnoplavu boju za baloner ili total look kožnog sakoa i hlača, dok se Prada odlučila za oversized bomber jaknu u istoj nijansi, uz prozirnu suknju ).

JW Anderson odabrao je novu trendovsku boju za predimenzionirani džemper sa satenskim rukavima i detaljima na čvorove, dok je Loewe dizajn nalik pelerini umočio u tamnoplavu boju i stilizirao ga uz 'raw traperice' visokog struka u istom tonu.

I dok tamnoplava suvereno osvaja modne piste, osvaja i modne ormare 'it' djevojaka i trendseterica. 'Nova' nijansa plave, tamana, poput ponoćnog neba i besprijekorno elegantna sve češći je odabir 'it' djevojaka.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Zoë Kravitz, Kaia Gerber, Kendall Jennier i Elsa Hosk samo su neke od brojnih trendseterica kojima se dopada ovaj trend.

  • +6
Modni komadi u tamnoplavoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo