okuplja obiteljske novosti

Meghan i Harry morali su posegnuli dublje u džep kako bi pokrenuli novu stranicu, a evo zašto

20.02.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Meghan i Harry puni su neobjašnjivih poteza, a ovaj posljednji mnogima je velika nepoznanica. Uz nekoliko web stranica koje imaju, otvorili su još jednu s prezimenom Sussex, čime su pokrenuli lavinu reakcija

Prošlog ponedjeljka princ Harry i Meghan Markle povukli su potez koji je iznenadio kraljevsku obitelj, ali i one koji su upućeni u događanja u njihovim životima. Naime, iako su svim silama pokušali presjeći sve veze s Harryjevom obitelji, ponovno su prigrlili prezime Sussex te se njime odsada diče.

Od ponedjeljka se na web stranici sussex.com mogu čitati najnovije vijesti o djelovanju popularnog para, a taj je potez izdaja njihovog sporazuma s pokojnom kraljicom Elizabetom II. koja im je 2020. godine zabranila korištenje kraljevskog statusa za komercijalnu dobit.

Iako još nije poznato kriju li se takve namjere u pozadini ovog poteza, otkriveno je kako ova web domena postoji već godinama.

Kako prenosi bunte.de, ova web stranica postoji već od 1995, a osnovao ju je britanski biznismen Neil Agate.

'Godinama sam imao upite. Ne biste vjerovali koliko osiguravajućih društava u Sussexu postoji. Većina njih nije bila vrijedna truda', rekao je Agate natuknuvši kako nitko nije nudio dovoljno novca.

Kad je broker u prosincu poslao e-poruku s pitanjem za koliko bi se web-mjesto prodalo, Agate je vratio svoju traženu cijenu, no nije znao da su potencijalni kupci Harry i Meghan.

'Prihvatili su. Mislim da je cijena bila korektna', rekao je poduzetnik koji nije točno otkrio koliko su Sussexovi morali platiti za svoju web stranicu iz snova, no nije skrivao kako je jako zadovoljan količinom dobivenog novca.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia