TAKO SE TO RADI

Mario Mlinarić na Jarunu okupio stotine ljudi, bilo je i iznenađenja

10.06.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Mnogi su jučer pohitali na zagrebačko jezero kako bi uz omiljenog hrvatskog trenera odradili svoj posljednji besplatni trening. Među okupljenima bili su i glumac Slavko Sobin te DJ Tomo in der Mühlen

Mario Mlinarić je svojoj  'vježbačkoj' ekipi priredio trening iznenađenja, ali nešto drugačiji nego do sada. Na jezero je donio SUP-ove (op.a. stand up paddling – daske za surfanje na napuhavanje) na kojima su vježbači pokazali koliko su im Marijevi treninzi pomogli u poboljšanju kondicije i izdržljivosti.

Bilo je tu i padanja u jezero, no ponajprije su se svi odlično zabavili u mini regati koja se održala na jezeru. Najspretnijima na dasci pokazali su se glumac Slavko Sobin  te poznati DJ Tomo in der Muhlen.

Program besplatnog vježbanja u suradnji s Mariom Mlinarićem Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Hrvatska d.o.o.

'S obzirom da su marljivo vježbali svaki radni dan, dakle odradili su 25 treninga, pojedinci su izgubili i do 20 kilograma u mjesec dana, a danas su pokazali koliko su napredovali od prvog treninga, i mogu reći da su odlično napredovali!', rekao je zadovoljno profesor kineziologije, Mario Mlinarić.

Na jarunski trening došli su i njegovi bivši 'učenici' iz showa 'Život na vagi' s kojim se nakon nekoliko godina vratio na male ekrane.