top forma do ljeta

Mario Mlinarić kreće s besplatnim treninzima

27.04.2017 u 14:08

Bionic
Reading

Jedan od trenutno najtraženijih hrvatskih trenera, koji se u toj ulozi pojavljuje i u RTL-ovu showu 'Život na vagi', punih mjesec dana, uz pomoć stručnjaka, besplatno će trenirati sve zainteresirane na zagrebačkom Jarunu

Ono što je već najavljivao i u intervjuu za tportal, to da sprema nešto zanimljivo, sada je postalo službeno. Jedan od trenutno najtraženijih hrvatskih trenera, koji se u toj ulozi pojavljuje i u RTL-ovu showu 'Život na vagi', Mario Mlinarić, osmislio je projekt koji je sada i predstavio.

Od 8. svibnja punih mjesec dana svi zainteresirani, bez obzira na dobnu skupinu, moći će s njim besplatno vježbati na zagrebačkom Jarunu. Treninzi se održavaju u sklopu projekta 'Uz Pablo budi fit & that's it!',  a prostor za njih osigurala je ustanova Upravljanje sportskim objektima Jarun.

Mario Mlinarić poziva na vježbanje Autor: RTL

Sve počinje u ponedjeljak 8. svibnja u 18 sati na trim stazi kod poznatog kluba Aquariusa, a održavat će se svaki dan. Ono po čemu su treninzi specifični je i to što je Mario Mlinarić angažirao stručnjake - liječnike i nutricioniste - s kojima će svi zainteresirani nakon treninga moći porazgovarati i upitati za savjete.

  • +11
Mario Mlinarić nekad i sad Izvor: Cropix / Autor: Srđan Vrančić