VELIKO SRCE

Mario Mlinarić ovom je dirljivom gestom sve oduševio

05.06.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Hana Sokač, 18-godišnja miljenica gledatelja iz RTL-ova showa 'Život na vagi', prijavila se s namjerom da zablista na svojoj maturalnoj večeri. Simpatična Križevčanka dočekala je taj dan, a veliko iznenađenje na maturalnoj večeri priredio joj je njezin trener Mario Mlinarić

'Bilo je predivno, savršeno. Mario mi je priredio takvo veselje da sam se rasplakala kad sam ga vidjela. Osjećala sam se kao u filmu', još puna dojmova ispričala je za tportal Hana Sokač koja je, čim je show 'Život na vagi' krenuo, zbog svoje otvorenosti i skromnosti osvojila gledateljstvo, ali i trenera Marija Mlinarića.

'Poslala sam mu poruku želi li mi se pridružiti, no nije mi odgovorio pa sam mislila da ne može doći jer ima puno obaveza. Zakasnio je na prvi ples, ali svejedno, sam njegov dolazak oko 22 sata meni je puno značio. Nismo zaplesali, ali smo imali vremena za priču. Rekao mi je da je sretan i ponosan zbog mene i opet u meni probudio onu iskru života', kaže Hana.

Njezina mama je s Marijem dogovorila da se on pojavi u Križevcima nakon što odradi besplatni trening koji provodi već gotovo mjesec dana na Jarunu.

'Napravio je nešto čega ću se sjećati cijelog života. Sada razmišljam o fakultetu, ali ću svakako nastaviti raditi na sebi', otkrila je simpatična Hana.