DULJA KOSA

Indira Levak potpuno promijenila imidž, pljušte komplimenti: 'Izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima'

08.06.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Iako je tijekom karijere nebrojeno puta promijenila frizure i boje kose, pjevačica Indira Levak posljednjom je promjenom potpuno izbezumila fanove. Popularna pjevačica odlučila se na značajan zaokret u svom imidžu

'Sretna žena je lijepa žena', napisala je između ostalog u svojoj novoj objavi na Instagramu Indira Levak, no njezine riječi rijetko je tko primijetio uz fotografiju koju je priložila. Svi su ostali u čudu zbog nove promjene imidža poznate Slavonke, već godinama poznate na sceni po izuzetno kratkim frizurama.

Ovoga puta Indira se okrenula aktualnim trendovima, što inače nije njoj nalik. Opredijelila se za bob frizuricu te ju je oblikovala u blagim valovima.

Indira je inače već preko dva desetljeća na sceni, a mnogi je pamte i iz ere Colonije, kada je furala matriks stil odijevanja što je obilježio 90-e. Tada je imala izrazito dugu crnu kosu. Nakon toga uslijedio je period platinasto plavih kratkih frizura, popularno zvanih 'ježić'.

No izgleda da se njezinim brojnim obožavateljima i kolegicama sa scene najviše sviđa njezin najnoviji, nešto ženstveniji look.

Uz novu je frizuru gospođa Levak stavila izrazito jak make-up na oči, dok je usta naglasila u nude nijansi.

'Vauu, ovako izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima’, poručio je Indiri njezin suprug Miroslav Levak u jednom od brojnih komentara na račun dobrog joj izgleda.

‘Vama stvarno super stoji ova dužina, nemojte imati kratku kosu nikako i opet nikako, ovo je top’, ‘Duga kosa, wow’, ‘Duga kosa je duga kosa. Odlično’, ‘Ovo mi je definitivno jedan od tvojih ljepših lookova’, poručili su joj pak obožavatelji, jednoglasni u odluci da je od sada gledaju samo s duljom kosom.