PROMIJENILA IMIDŽ

Novi izgled Indire Levak jednima se jako dopada, dok drugi baš i nisu oduševljeni

19.06.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica grupe Colonia, danas solo glazbenica Indira Levak prije nekoliko je dana totalno promijenila svoj izgled. Prepoznatljiva kratka frizura kakvu je furala godinama sada je stvar prošlosti, a obožavatelji su podijeljenih mišljenja zbog toga

Iako je zbog svojih frizura uvijek bila drugačija i iskakala među mnoštvom kolegica na sceni u posljednje vrijeme Indira Levak pokleknula je pred trendovima.

Zato je na na nagovor svoje dugogodišnje frizerke odlučila napraviti promjenu u obliku duge kose. Nova frizura već se jako dopala brojnim njezinim obožavateljima.

Novom fotografijom Indira je ponovno pokazala kako izgleda s plavim duljim uvojcima, koje je uvila u opuštene valove, a malo je promijenila i način nanošenja make-upa. Mnogi su njezin novi izgled u zelenoj pripijenoj haljini, platinasto plavim uvojcima, istesanoj figuri, pohvalili komplimentima.

'Duga kosa ti svoji nevjerojatno dobro', 'Woow duga kosa, ostani takva', 'Predivna si s dugom kosom', 'Znači Indira, vrh', pisali su ispod Instagram objave neki od oduševljenih fanova.

No, bilo je i onih kojma se Indira ipak dopadala više kada je imala svoj modni izričaj. 'Loša kopija Maje', 'Ne duga kosa', 'Mini Jelena Karleuša', govorili su pak drugi koji gospođi Levak zamjeraju vođenje za aktualnim trendovima.