ne sliči na sebe

Indira Levak s dubokim dekolteom mami uzdahe, a pratitelji joj poručuju da nalikuje Lady Gagi i Kim Kardashian

23.06.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Pjevačica se pokazala u zavodljivoj kombinaciji, koju joj je osmislio Marko Grubnić s kojim je surađivala davnih dana dok je pjevala u Coloniji. Svoju prepoznatljivu pixie frizuru zamijenila nešto dužom perikom, a sličnim imidžem prvi put pohvalila se prije nekoliko dana

Indira Levak trenutno snima show Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je članica žirija, a na Instagramu je pokazala jednu od kreacija uz poruku 'Okrenimo se od danas sreći, nek nam lice krase osmijesi!'. Ono što je svima upalo u oči je dekolte koji joj seže gotovo do pupka. Priliku za komentar nisu propustili ni neki naši poznati.

Legendarna Slavonka izgleda nešto drugačije od onoga na što je njezina publika navikla. 'Pomislila sam Lady Gaga', poručila joj je Bojana Gregorić Vejzović. 'Predobro ti stoji ovaj friz', komentirala je Katarina Baban. Nadovezao se i Damir Kedžo: 'Jaoooo', napisao je. 'Cardi B', kratko je objasnila Sementa Rajhard, a neki su je usporedili is Kim Kardashian i Karleušom.

Fotografiju s pjevačicom je objavio i modni stilist Marko Grubnić. 'Najbolji moj Marko', napisala mu je zgodna Slavonka.

Inače, Indira odbrojava dane do izlaska novog singla, studijskog albuma i nastupa. Nakon svakog snimanja, Indira se sretna vraća svojoj obiteljskoj oazi. Sa suprugom Miroslavom nedavno je proslavila godišnjicu braka. 'Proslavili smo šestu godišnjicu braka, onako već nekako tradicionalno lijepom večericom, bez nekakvih bakanalija, ali već 6 godina sreće, ljubavi, poštivanja, partnerstva, šta još čovjek da poželi', izjavila je za IN Magazin Nove TV.