KRAJ LJUBAVI NAKON 20 GODINA

Maksim Mrvica rastaje se od supruge Ane

11.12.2012 u 22:06

Bionic
Reading

Nakon gotovo 20 godina ljubavi, slavni šibenski pijanist Maksim Mrvica rastaje se od supruge Ane, s kojom ima sedmogodišnju kćer Leeloo, a vijest je potvrdio njegov menadžment naglasivši da je par već neko vrijeme imao probleme u braku

Maksim Mrvica rastaje se od supruge Ane. Vijest o kraju njihovog braka potvrdio je menadžment 37-godišnjeg pijanista, koji je novinskim redakcijama priopćenje o kraju ljubavi hrvatskoga para poslao na - engleskome, piše Gloria.

'Priopćeno je da se Maksim Mrvica i njegova supruga Ana rastaju. Već neko vrijeme postoje razlike u njihovom braku. Posljednjih godina pokušali su ih premostiti, ali nedavno su se odlučili rastati. Kako su zajedno bili godinama, i oboje dijele veliku ljubav za svoju sedmogodišnju kćer, ostat će u prijateljskim odnosima. Molimo da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim trenucima za obitelj. Puno hvala na razumijevanju', kratko je, ali jasno priopćenje menadžmenta slavnog glazbenika.

Maksim i Ana Mrvica bili su zajedno od njegove 18. godine, kada su se zaljubili u rodnome Šibeniku, a prije sedam godina dobili su kćer Leeloo.

U razgovoru za Gloriju Mrvica je još prošle godine idilično govorio o njihovoj ljubavi:

'Nas dvoje smo oduvijek bili najbolji prijatelji. Ona me pratila na mom putu od samog početka, dok sam još bio siromašan student, pa svoj uspjeh smatram i njezinim uspjehom. Nas dvoje smo vrlo slične osobe: imamo zajedničke prijatelje, volimo istu glazbu, slično se odijevamo, volimo izlaziti na ista mjesta... Jedina razlika je što sam ja malo temperamentniji, a Ana je mirna.'