obasuli je komplimentima

Ljetni kompletić iz H&M-a i torbica luksuznog brenda: Severina spaja skupe i jeftinije modne komade i blista u stajlingu koji laska njezinoj figuri

21.08.2021 u 18:39

Bionic
Reading

Nakon turbulentnog tjedna i finalizirano razvoda od sada već bivšeg supruga Igora Kojića, Severina se uputila na prijeko potreban odmor koji provodi u Petrčanima kraj Zadra, a obožavatelje na društvenim mrežama oduševila je najnovijom fotografijom i torbicom luksuznog brenda koju je kombinirala s kompletićem iz H&M-a

Kratke crvene hlačice ukrašene nježnom bijelom čipkom te kratki topić istog dizajna bili su Severinin modni odabir za još jedan dan uživanja u hotelu u Petrčanima kraj Zadra. Uz neupadljiv nakit, jednostavno raspuštenu kosu te s plavom torbicom u ruci Severina si je priuštila gurmanski užitak te se uputila na sushi. No, prije uživanja obožavatelje je počastila fotografijom koja je u vrlo kratkom roku 'zaradila' popriličan broj komentara i lajkova.

Ovoga puta Severina je spojila modne komade popularnog high street dućana s onima luksuznog modnog brenda.

Tako je crveni kompletić ukrašen bijelom čipkom pronašla u H&M-u, dok je stajling dodatno začinila dizajnerskom torbicom.

Severina je stajling dodatno začinila dizajnerskom torbicom. Tako je rijetko kome promaknula plava torbica, model Capucines s potpisom Louis Vuittona, a primijetila ju je i Iva Radić koja je Severini napisala: 'Naša mala plava.' Pjevačica joj brz odgovorila te duhovito napisala: 'Na ramenu mi spava.'

Kombinacija kratkih hlačica i topa još jednom je naglasila Severininu besprijekornu figuru i isklesane trbušnjake, a njezin izgled požurili su komentirati i drugi pratitelji obasipavajući je komplimentima. 'Hej ljepotice', 'Cvjetaš', 'Zgodnice', 'Predivna', 'Divna si', 'Najljepša', nizali su se komentarima među kojima je bila i bračna ponuda. 'Udaj se za mene sada kad si slobodna,' napisao je jedna korisnik.

Podsjetimo, pjevačica i nogometni menadžer su potpisali sporazumnu rastavu braka 19. kolovoza na zagrebačkom sudu za koju su podnijeli zahtjev pet dana ranije. Sada formalno bivši supružnici imali su pravnu zastupnicu, zagrebačku odvjetnicu Jasminku Biloš, donio je Jutarnji list kojem je Severina poslala u mail sa službenom potvrdom razvoda.

'Odluku o razvodu donijeli smo zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati, kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti', napisala je Severina u spomenutom mailu.

  • +5
Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL