NOVI IMIDŽ

Maja Šuput ima novu ljetnu frizuru koju nije teško održavati

05.06.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput se zahvaljujući svojim izuzetnim komunikacijskim vještinama i britkim smislom za humor sjajno snalazi i u voditeljskim angažmanima, a nedavno je promijenila i frizuru. Iako u svojim projektima često mijenja izgled, ovaj će se svidjeti mnogima

Pjevačica Maja Šuput za svoje nastupe često mijenja izgled, no ova frizura apsolutno ju je osvojila. Na vlastitom Instagram profilu podijelila je fotografiju novog look-a, a oduševljenje nisu skrivali ni njezini pratitelji. Riječ je o izuzetno popularnoj frizuri, a jasno je i zašto.

Maja Šuput vjerna je frizeru Martinu Posavcu, a ovaj su se put odlučili za duži bob koji pjevačica rado nosi. 'Zaljubljena u svoju novu frizuru', napisala je Maja u opisu.

Nova frizura može biti idealna priprema za ljetnu sezonu, a mnogi frizuru predlažu da baš u tom razdoblju odrežete ispucale vrhove i dodate malo osvježenje u vaš look! Ovakav rez na kosi srednje dužine pruža dojam dinamičnosti i opuštenosti, a naša pjevačica odlučila se i za 'natapirane' šiške kojima je postila pravi wow efekt.

Majina nova frizura svidjela se i Nini Badrić koja joj je u komentarima ostavila tri emotikona sa srcima u očima.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL