sve za nenada

Maja Šuput na Ibizi servirala izazovne stylinge, ali prilika to zahtijeva

14.05.2023 u 19:47

Bionic
Reading

Neki je dan Maja Šuput s obitelji otputovala na najpoznatiju party destinaciju! Iako Maja više ne partija kao nekoć, rođendanska proslava njezinom suprugu Nenadu ipak je bila na razini kako to samo Šuput zna

Sve dok nije postala majka i kada su se njezini prioriteti nešto promijenili, Maja je bila prava partijanerica i nerijetko je s gaža direktno putovala na ekskluzivne svjetske party destinacije. Ipak, neke se stvari ne mijenjaju tako lako pa je Bloom neki dan prvi put posjetio Ibizu, a ponosna majka uživa u svakom sinovom koraku, a posebno u njegovoj igri s djevojčicama u parku. Tijekom dana roditelji uživaju sa sinčićem, no noć je rezervirana za pravu zabavu, baš kao nekoć!

Putovanje na elitni španjolski otok obitelj je iskoristila i za proslavu Nenadovog 40. rođendana!

Tom se prilikom bračni par počastio večernjim izlaskom, a fotografije njihovih tip-top outfita pjevačica je podijelila na vlastitom Instagram profilu. U opisu je čestitala suprugu rođendan: 'Sretan rođendan ljubavi moja #40. Samo da zauvijek ostaneš baš ovakav kakav i jesi. Volimo te najviše Bloomi i jaaaa', a uz to je dodala i puno emotikona.

Slavljenik je odjenuo kompletno bijeli look s hlačama na crtu te majicom na duboki V izrez, a zaogrnuo se i bijelim sakoom. Unatoč činjenici da je Nenad slavljenik, u oči prvo upada Maja u zavodljivoj žutoj kombinaciji. Satenska haljina ima posve otvorena leđa i visoki izrez koji je otkrio tamnopute noge.

Žutu haljinu kombinirala je sa žutim sandalama na visoku petu i upečatljivu okruglu torbu zlatne boje.

Neki dan par je proslavio i 4. godišnjicu braka, a i za tu je večer Maja odjenula dosad neviđeno izazovnu crnu haljinu s prorezima!

  • +3
Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL