ZNA KAKO UKRASTI POGLEDE

Maja Šuput odradila voditeljski angažman u minijaturnoj haljinici koja ne trpi grudnjak

01.06.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Iznimno zaposlena pjevačica i poduzetnica ove godine je preskočila sudjelovanje u showu 'Ples sa zvijezdama'. Premda je dobila brojne pohvale na račun svoje spontanosti i snalažljivosti pred kamerama, odustala je zbog brojnih glazbenih i obiteljskih obaveza. No nije od povremenih voditeljskih 'gaža'

Nakon što je zapjevala u Puli i Rijeci, Maja Šuput se se uputila u Opatiju, gdje je protekli vikend provela odmarajući uz bazen i sunce u društvu svog supruga Nenada Tatarinova i njihovog mališana Blooma.

Po povratku u Zagreb dočekao ju je angažman vođenja humanitarne večeri za pomoć 12-godišnjem dječaku koji je u procesu oporavka i rehabilitacije nakon preboljenja teške bolesti. Pjevačica je bila u paru s Franom Ridjanom, a i za tu prigododu nabacila je posebnu kreaciju i krala sve poglede. Odjenula je srebrnu, svjetlucavu mini haljninu hrabrog kroja sa srebrnim resicama i golim leđima zbog čega ne trpi ne trpi donje rublje i srebrne sandale.

Podsjetimo, Majin prvi voditeljski projekt bio je 'Tvoje lice zvuči poznato'. On nije bio live, ali svejedno se prvi put susrela s vođenjem tri sata. Sav tekst koji je morala izgovoriti ondje, kasnije je priznala, učila je doma napamet. Dobila je sjajne komentare pa joj je direktno nakon toga bilo ponuđeno da vodi 'Ples sa zvijezdama'. Naglasila je da nije isključila da radi tako nešto ponovno jer se osjeća dosta prirodno kad to radi. Otkrila je da bi jednog dana voljela imati svoj talk show - s gostima, s publikom, gdje bi mogla biti i urednik i voditelj da sama iskroji priču.

Maja Šuput u voditeljskoj ulozi na humanitarnoj večeri Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL