ISKORISTILI slobodne dane

Maja Šuput pokazala kako izgleda njezina savršena nedjelja

29.05.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Kraljica svadbi sa svojim dečkima provela je vikenda u Istri i na Kvarneru. Nakon njezinih nastupa u Puli i Rijeci uputili su se u Opatiju

Pjevačica i uspješna poduzetnica pohvalila se idiličnom fotografijom suprugom Nenadom Tatarinovim. Maja Šuput zauzela je pozu u njegovu zagrljaju dok su u kupaćim kostimima bili zavaljeni na kauču sunčane terase.

Maja je fotografiju opisala sa 'savršena nedjelja'. Sonju Kovač je zanimalo je li ih Bloom fotografirao, no pjevačica je pokazala i kako je mališan koji od jeseni kreće u vrtić, uletio u kadar.

'Imamo tim koji uskače, ali smo tu vrlo, vrlo sami koncentrirani na njega i ponekad kad stvarno nam zatreba onda imamo pomoć. Tu smo oboje, kod nas je to jedan timski rad koji jednostavno nema druge opcije, od početka smo involvirani oboje u istoj mjeri. Mi vjerujemo da je jedino tako moguće dalje. Na kraju krajeva treba uvijek naći nekakav trenutak kad se možemo posvetiti jedno drugome to je isto tako bitno, to se ne smije zaboraviti', izjavio je Majin suprug za In Magazin, u rijetkom medijskom istupu. Prvi put nakon 4 godine braka s Majom, odlučio je stati pred kamere.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL